Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Onze intercomsystemen hebben een update gehad! Benieuwd naar alle veranderingen?

Van binnen en buiten zijn de intercomsystemen in een nieuw jasje gestoken. Zo oogt de pagina met de intercom en videofoonsystemen nu fris. Weg oude schoolfotoachtergrond en hallo mooie strakke 6000 serie.

Ons assortiment bestaat uit standaard intercomsystemen, videofoonsystemen, GSM intercoms en modulaire systemen die jezelf kan samenstellen. Voor alle sets geldt dat ze beschikbaar zijn in een opbouw- en inbouwversie.  Ook kan er een keuze gemaakt worden voor meerdere gebruikers en het toepassen van een codepaneel.

Intercomsystemen

In ons assortiment vindt je verschillende soorten standaard intercomsystemen:  

De SMART intercom is een basic intercomsysteem die beschikbaar is voor één of twee gebruikers. De buitenpost is voorzien van een aluminium frontplaat. Het unieke van de ESK intercomset is dat deze is uitgevoerd in 2-draads. Hierdoor is de intercom snel en gemakkelijk te monteren en te installeren. Weinig ruimte bij de toegang maar wil je wel graag een intercom?  De SLIM is zo smal dat hij exact op het kozijn gemonteerd kan worden. De buitenpost heeft een robuust design en is gemaakt uit één stuk aluminium legering. Hierdoor is hij erg stevig en kan hij wel tegen een stootje. De 4000 serie is verkrijgbaar in een complete set met of zonder codepaneel voor één gebruiker.

Videx mockup 1140x500 WEB

Videofoon

Een intercomsysteem met beeld is erg handig omdat je daadwerkelijk kan zien wie er voor de deur of slagboom staat. De videofoonsets zijn uitgevoerd met een 4000 serie buitenpost en een 6000 serie binnenpost. De 6000 serie bestaat uit drie verschillende soorten binnenposten:

Deze binnenposten hebben een strak design en zijn voorzien van een intern geheugen om beelden op te kunnen slaan om eventueel op een later tijdstip weer terug te kunnen kijken. Het geheugen van de 6K7 kan worden uitgebreid met een SD-kaart, extra veel beelden dus! De 6K3 en de 6K7 binnenposten zijn handenvrij. Dit houdt in dat er geen hoorn opgenomen hoeft te worden. De bediening gaat enkel door de knoppen op het toestel. Een handenvrijtoestel kan ook uitkomst bieden voor invaliden. Of je kiest er voor omdat het gewoon mooi en modern is.

Voor de buitenpost is een extra grote lens beschikbaar. Met deze optie heb je een zicht van 170º. Ook zijn er bureausteunen voor de binnenposten verkrijgbaar. Hierdoor is het niet noodzakelijk om de binnenpost op een muur te monteren. De binnenpost kan gemakkelijk op een bureau of bij een receptie worden geplaatst.

GSM intercom

Helemaal van deze tijd is een GSM intercomsysteem.  Deze intercom biedt je de mogelijkheid om op afstand met elkaar te communiceren. Via de GSM intercom kan een oproep worden gemaakt vanaf de toegang naar ieder mobiel of vast telefoonnummer. Het is mogelijk op per beldrukker vier telefoonnummers te programmeren. Wanneer het eerste nummer bezet zal er naar het tweede nummer gebeld worden etc. Ook is het mogelijk om bepaalde tijdsvakken in te stellen. Hierdoor kan er na een bepaalde tijd of in het weekend naar een ander nummer worden gebeld. Werknemers kunnen ook zelf naar de GSM intercom bellen waardoor de slagboom of poort geopend wordt. Dit kan tot maximaal 1000 gebruikers. Verder is de buitenpost uitgerust met een ingebouwde proximity lezer. De toegang kan dan ook geopend worden met badges. De set wordt standaard geleverd inclusief 3 badges, deze zijn uit te breiden tot 1000 stuks.

De GSM systemen zijn gemakkelijk te programmeren via de pc software. Verder is hij voorzien van drie contacten waarmee de intercom kan schakelen. Ook is het mogelijk om de status, open of dicht, van de toegang op te vragen.  Hiervoor is het wel noodzakelijk dat de poort voorzien is van een eindschakelaar.

Modulair

Leuk al die intercomsets maar zit de variant die jij graag wil er niet bij? Niet getreurd, bijna alle sets zijn uit te breiden en zelf samen te stellen. Vraag een offerte aan via ons offerteformulier of neem contact op met 0548-542590.