Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Naast de LADY.4 is er nu ook de LADY.5.

Deze verkeersoranje LADY is nu ook beschikbaar voor lengtes van 5 meter. De LADY.5 heeft dezelfde uitstraling als de LADY.4 slagboom en is geschikt voor intensief gebruik. Hierdoor is ze uitermate geschikt voor inritten bij campings, jachthavens, VVE’s en overige parkeerterreinen.

De slagboom heeft een stevige stalen behuizing en is ook verkrijgbaar in een RVS uitvoering. Dus als RAL 2009 niet jou kleur is, ga je gewoon voor de RVS versie. Daarnaast is de LADY.5 voorzien van een ingebouwde motorsturing die beschikt over alle standaard functies en twee verstelbare eindschakelaars. Wanneer de spanning wegvalt is het mogelijk om  de slagboom handmatig te ontgrendelen.

LADY.5 2 1140x500 WEB

Er zijn twee verschillende bomen voor de LADY.5 beschikbaar. Een licht gewicht boom en een boom die voorzien is van een reflecterende strip en stootbuffer. De reflecterende stickers dien je nog wel even apart bij te bestellen.Verder zijn er voor de LADY.5 slagboom een tal van accessoires bij te bestellen. Denk hierbij aan een opvangpaal, een vouwvoet en een aluminium hekwerk om te voorkomen dat er iemand onder de slagboom door kruipt. U kunt ook een detectielus gebruiken om een slagboom automatisch te openen.

Ben je op zoek naar een automatische slagboom, maar wel voor een scherpe prijs? Bestel de LADY.5 slagboom hier.