Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Geen rondslingerende handzenders meer met de SMART.

Een poort of slagboom kun je gemakkelijk bedienen met een handzender. Deze ligt vaak in de auto, op het kastje in de gang of op je werkplek. Waar de TO.CLIP van BENINCA ideaal is voor in de auto, hebben wij ook een handige, maar vooral mooie oplossing voor in huis. Een losse handzender op je bureau of op het kastje in de gang is niet handig, want de afstandsbediening ligt natuurlijk nooit op het plekje wanneer je hem nodig hebt. Hiervoor heeft BENINCA de SMART ontworpen. Misschien heb je hem al voorbij zien komen op onze social media kanalen, maar hij mag natuurlijk op het blog niet ontbreken.

Met de SMART bevestig je de handzender op een eenvoudige manier aan de muur. Door het elegante design van de drukknop past hij in elk interieur. Op deze manier heb je een vaste drukknop om je toegang te openen. Het zoeken naar een afstandsbediening is hierdoor verleden tijd. De SMART is geschikt voor de TO.GO handzenders van Beninca.

Wil jij ook graag zo'n mooie drukknop in huis? Bestel de SMART eenvoudig via de webshop. Voor 15:00 besteld, is morgen gratis bezorgd.