Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
Nieuw in ons assortiment zijn de Chronos verkeerslichten en de Saturno-K sturing.

Chronos verkeerslichten

Het Portacon assortiment is uitgebreid met de Chronos verkeerslichten. De verkeerslichten zijn voorzien van een modern en strak design en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten:

Chronos verkeerslicht2 1140x500 WEB

De Chronos LED verkeerslichten zijn geschikt voor een 230V voeding of een 24V voeding. Daarnaast is de Chronos voorzien van een aluminium behuizing en een onzichtbare kabeldoorvoer. Dit maakt het verkeerslicht vandalismebestendig. Doordat de lens 180° draaibaar is, bepaal je eenvoudig de richting van het verkeerslicht. 

Saturno sturing voor verkeerslichten

 Met het gebruik van de Saturno sturing programmeer je eenvoudig je verkeerslichten. De kit bestaat uit:

  • 1x hoofdmodule
  • 2x sub-module

Saturno 1140x500 WEB

De Saturno sluit je aan op het interne wifi netwerk. Deze sturing maakt het mogelijk om parkeerverkeer in bijvoorbeeld een parkeergarage te regelen. Als alle parkeerplaatsen bezet zijn, is het mogelijk het verkeerslicht zo te programmeren dat hij op rood gaat. Wanneer een auto de parkeergarage verlaat, springt het verkeerslicht weer op groen. Hierdoor is het meteen duidelijk dat er ruimte is om je auto te parkeren. Verder is het mogelijk om bij een weg of inrit het éénrichtingsverkeer te regelen. 

Het programmeren van de Saturno gaat eenvoudig via de online interface. Dit kan via een desktop of je smartphone. Tevens is het via de interface mogelijk om real life de status van de verkeerslichten te zien. 

Ben je benieuwd naar de Chronos verkeerslichten? Je besteld hem snel via onze webshop!

NOG VRAGEN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8:00 - 17:00 uur.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 0548-542590