Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
Heb jij de nieuwe veiligheidslijsten op onze webshop al gezien? Bircher heeft namelijk de nieuwe ExpertLine gelanceerd.

De ExpertLine is het nieuwe modulaire schakellijstsysteem van Bircher. Het is dé nieuwe generatie veiligheidslijsten, waarbij het concept voor de lijsten volledig is herzien. De schakellijsten zijn verkrijgbaar in verschillende profielhoogtes:

  • 49 mm
  • 74 mm
  • 99 mm

In vergelijking met andere systemen kan er bij de ExpertLine een lagere profielhoogte worden gebruikt. De ExpertLine heeft namelijk een hoge gevoeligheid en een onbelemmerde vervormingsweg. Doordat de profielen de aluminium rail bedekken kan de ExpertLine onopvallend worden toegepast. De profielen zijn gemaakt van EPDM. Dit materiaal behoudt zijn technische eigenschappen en de kleur vervaagd niet. 

ExpertLine toepassing 1140x500 WEB

Eenvoudige montage

Door de eenvoudige opbouw van de ExpertLine is de montage eenvoudig en snel uit te voeren. Of je nou een complete kit besteld of kiest voor aparte onderdelen. De connectoren zijn voorzien van aftrekbeveiliging, waardoor de bekabeling van de veiligheidslijsten kinderspel is. Het inschuiven van het aluminium is een eenvoudige handeling, omdat de profielvoet gecoat is. 

ExpertLine opbouw 1140x500 WEB

Complete veiligheidslijst

De lijsten zijn verkrijgbaar in een complete kit of zijn zelf op te bouwen als een modulair systeem. De complete kits zijn verkrijgbaar doorvoerlijsten en eindlijsten. Verder is er keuze tussen profielhoogte en lengte. De complete kits die wij aanbieden zijn:

Eindlijsten - profiel 49 mm

Doorvoerlijsten - profiel 49 mm

Eindlijsten - profiel 74 mm

Doorvoerlijsten - 74 mm

Wanneer één van de kits niet de juiste lengte bevat, is het mogelijk om de veiligheidslijsten zelf modulair op te bouwen. Het profiel en de aluminium strip is via de webshop namelijk ook per meter te bestellen. Benieuwd naar manieren om een slagboom te openen? U kunt een detectielus gebruiken om een slagboom automatisch te openen.

Wil je ook je poort of roldeur voorzien van de veiligheidslijsten van de ExpertLine? Bestel de lijsten via onze webshop of neem contact op met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen je graag verder!

NOG VRAGEN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8:00 - 17:00 uur.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 0548-542590