Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
Op welke manier kan ik bezoekers doseren in mijn winkel of op mijn terrein? Dit is een vraag van veel winkeliers en eigenaren op dit moment. 

 

Portacon heeft dé oplossing: een Plug & Play verkeerslicht. Met een Plug en Play verkeerslicht doseer je bezoekers eenvoudig met één druk op de knop of geheel automatisch. Of het nou gaat om het aantal klanten te beperken in je winkel of om de doorstroming van voetgangers op drukke plekken.

Er zijn verschillende Plug & Play verkeerslichten beschikbaar:

PLUG & PLAY MET SCHAKELAAR

Het Plug & Play verkeerslicht met schakelaar bestaat uit een groen-rood verkeerslicht. Het verkeerslicht is eenvoudig te bedienen met de schakelaar. Hiermee zet je handmatig het verkeerslicht op groen of op rood. Het verkeerslicht is Plug & Play, dit betekend dat je enkel de stekker in het stopcontact moet stoppen om het verkeerslicht werkend te krijgen. Het verkeerslicht is bestemd voor wandmontage, dit is eenvoudig te monteren door middel van de bijgeleverde muursteunen.

PLUG & PLAY MET AFSTANDSBEDIENING

Liever het verkeerslicht met een afstandsbediening bedienen? Hiervoor zijn er twee opties beschikbaar. Een wandmontage verkeerslicht of een verkeerslicht die voorzien is van een zuil. Dit verkeerslicht is voorzien van een zogenoemde twin-color lamp. Met de afstandsbediening zorg je ervoor dat het verkeerslicht van kleur verandert.

DUBBEL VERKEERSLICHT OM VOETGANGERS TE DOSEREN

Met behulp van het dubbel verkeerslicht is het mogelijk om voetgangers te doseren. Het doseren van voetgangers is handig in smalle gangen, trappenhuizen en ingang/uitgang van winkels etc. Het dubbel verkeerslicht bestaat uit twee twin-color verkeerslichten die voorzien zijn van een zuil. De verkeerslichten communiceren draadloos en zijn voorzien van een timer die zorgt dat de verkeerslichten van kleur veranderen. Je hoeft ze enkel in het stopcontact te pluggen. 

De Plug & Play verkeerslichten zijn te bestellen via onze webshop. Heb je vragen? Neem dan contact op via onze chat, e-mail of telefoon.