Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Nieuw bij Portacon zijn de Ievo biometrie lezers. Deze lezers staan beter bekend als vingerscanners en kenmerken zich door een hoogwaardige kwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid.

Ievo en CDVI

Het Franse merk CDVI staat bekend om hun toegangscontrole- en sluitsystemen. De Ievo biometrie lezers in ons assortiment zijn afkomstig van dit merk. Voorheen waren de biometrie lezers zelfstandig onder de naam van Ievo. Deze hoogwaardige lezers van Ievo zijn zeer bekend in de branche en kennen daarom ook geen geheimen meer.

De Ievo biometrie lezers in ons assortiment zijn te integreren in een Atrium toegangscontrolesysteem. Meer over deze integratie lees je verder in dit blog.

Ievo vingerscanner

De Ievo biometrie lezers bieden de mogelijkheid om een deur simpelweg alleen te openen met de aanraking van een vinger. Hierdoor krijgt bijvoorbeeld personeel makkelijk toegang tot een bedrijf en krijgen bewoners makkelijk toegang tot een wooncomplex.

Het Ievo biometrie assortiment bestaat uit twee soorten lezers en twee soorten inleerlezers. Deze lezers zijn gekend door hun stijlvol en kwalitatief design.

Ievo biometrie lezers:

Ievo artikel 1140x500 WEB

De Ievo Mirco vingerafdruklezer is een ergonomische vingerafdruklezer en leest tot 2mm diep onder de huid. Door de optische sensor in de lezer vind er een snelle lezing plaats. De Ievo Mirco vingerscanner is alleen geschikt voor binnengebruik en staat voor snel, accuraat en betrouwbaar. Daarbij is deze vingerscanner geschikt voor 10.000 gebruikers en heeft een geheugen voor 50.000 vingerafdrukken.

De tweede vingerafdruk lezer is de Ievo Ultimate vingerafdruklezer. De Ultimate  is een high-performance vingerafdruklezer en leest tot 4 mm diep onder de huid. Deze Ievo Ultimate vingerscanner is robuust en vandalismebestendig. Daarbij is deze vingerscanner geschikt voor buitengebruik en werkt goed in alle weersomstandigheden.

Naast de vingerafdruklezers zijn er twee soorten inleerlezers:

Ievo desktop artikel 1140x500 WEB

Deze desktop lezer is een USB apparaat die kan worden aangesloten op een computer of laptop. Met de bijbehorende inleersoftware kan je eenvoudig vingerafdrukken inlezen en registeren. Daarna worden de vingerafdrukken verwerkt in het toegangscontrolesysteem en de vingerafdruklezers.

De Ievo vingerafdruklezer Mirco voor desktop heeft een ergonomisch design en is te gebruiken om snel en eenvoudig vingerafdrukken van gebruikers in te leren. Deze Ievo Mirco  heeft een snelle lezing van 1 seconde. Met de bijbehorende software komen de vingerafdrukken in de lezer terecht. Daarbij is deze inleerlezer alleen te gebruiken voor Mirco vingerafdruklezers.

De Ievo vingerafdruklezer Ultimate voor desktop heeft ook een ergonomisch design en is te gebruiken om eenvoudig vingerafdrukken van gebruikers in te leren. Met software komen de vingerafdrukken in de lezer terecht. De Ievo Ultimate is alleen geschikt voor binnengebruik. Daarbij is deze inleerlezer te gebruiken met Ultimate vingerafdruklezer of gemixt met Mirco vingerafdruklezer.

Ievo Ultimate afdruklezer voor buitengebruik

De Ievo Ultimate afdruklezer is dus een high-performance vingerafdruklezer. De reden waarom deze afdruklezer wordt gezien als een high-performance komt door het combineren van MSI-leestechniek met hoogwaardige veiligheidseigenschappen. MSI-leestechniek wordt ook wel multispectrale beeldvormingstechnologie genoemd en wordt gebruikt om zowel de oppervlakte als de onderhuid lagen van een vingerafdruk te analyseren. Op deze manier wordt een duidelijke digitale afbeelding van een vinger gemaakt. Door deze analyse kunnen vingerafdrukken worden vergeleken met de database. Dit kan zelfs bij natte, vuile of beschadigde vingers.

Tevens is deze vingerafdruklezer dus geschikt voor buitengebruik en goedwerkend in alle weersomstandigheden. Doormiddel van de toegevoegde beschermlaag is de vingerafdruklezer dan ook beschermd tegen ongewenste situaties zoals regenbuien, sneeuwbuien en fel zonlicht.

Ievo artikel praktijk 1140x500 WEB

Ievo en Atrium van CDVI

Met de Ievo biometrie lezer heeft CDVI een goede en hoogwaardige aanvulling op het assortiment en het Atrium toegangscontrolesysteem. De Ievo biometrie lezer kan eenvoudig worden geintergreerd in het Atrium Krypto toegangscontrolesysteem. Met behulp van de desktoplezer zijn de vingerafdrukker eenvoudig in te leren en in de software van de Atrium te zetten. Naast het gebruik van een vingerscanner is de Atrium Krypto ook geschikt voor badgelezers, codepanelen en kentekencamera's. Door de vele mogelijkheden heb je met de Atrium Krypto een allround high-secure toegangscontrolesysteem wat eenvoudig via de webinterface en software te beheren is.

Benieuwd of de Ievo biometrie lezers geschikt zijn voor jouw situatie? Onze adviseurs lichten graag het systeem telefonisch of via de chat toe.