Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Een GSM intercom zonder abonnementskosten, wie wil dat nou niet?

Met de INTRACALL GSM intercom van Intratone, kunt u 15 jaar gratis bellen naar ieder vast of mobiel nummer. Er kan een oproep worden gemaakt vanaf de toegang naar ieder mobiel of vast telefoonnummer. Wanneer een bezoeker op de beldrukker drukt om een gesprek te starten, wordt het opgeslagen telefoonnummer gebeld via het GSM netwerk. U kunt het gesprek aannemen waar u ter wereld ook bent. Of u nou thuis op de bank zit of aan het strand in Portugal, u kunt waarnemen wie er voor de toegang staat en deze persoon wel of geen toegang verschaffen. Met een druk op de knop kan de slagboom, deur op poort geopend worden. Door zijn smalle design van 88 mm, is de GSM intercom eenvoudig op een paal te monteren.  Deze vandalismebestendige intercom wordt standaard als inbouwversie geleverd. Heeft u liever een opbouwversie? Dan kunt u de RVS opbouwbehuizing er los bijbestellen.

Het beheer van de GSM intercom gaat via internet. Op dit beheerplatform kunt u gemakkelijk telefoonnummers toevoegen, wijzigen of verwijderen. Tevens is er een mogelijkheid voor het instellen van bepaalde tijdvakken. Zo kan er bijvoorbeeld na kantoortijd, naar uw mobiele telefoonnummer gebeld worden in plaats van naar de receptie.

De INTRACALL wordt geleverd inclusief SIM kaart en afbetaald 15 jarig abonnement. U heeft dus geen maandelijkse abonnementskosten. Profiteer direct!