Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
Bircher heeft een nieuw draadloos overdracht systeem gepresenteerd: de RFGATE 3.

Aangezien poorten en deuren steeds sneller sluiten worden er door de veiligheidsbehoefte steeds hogere veiligheidseisen gesteld. Deze veiligheidseisen gelden ook voor de signaaloverdracht. Het overbrengen van een signaal kan door bepaalde invloeden namelijk bemoeilijkt worden, bijvoorbeeld:

  • Grote verschillen in temperatuur
  • Storingsbronnen
  • Omgevingsfactoren

Om ondanks al deze invloeden een hoog veiligheidsniveau te garanderen heeft Bircher het nieuwe draadloze overdracht systeem RFGATE 3 uitgerust met Performance Level D en Categorie 3.
Hierdoor is het systeem zelfbewakend en is het niet meer nodig om een testuitgang aan te sluiten. Dit maakt het aansluiten van het draadloos overdracht systeem sneller en eenvoudiger.

Het BIRCHER overdracht systeem

De RFGATE 3 is uitgevoerd in een smalle en gelijkvormige behuizing voorzien van een IP65 beschermingsgraad en geïntegreerde kabeltrekontlasting. Door het ontwerp is het mogelijk om vanaf vier zijden de aansluitkabels in te voeren. Het systeem scoort hoog met een radioreikwijdte tot 100 meter en een hoge storingsbestendigheid. Verder verbruiken ze weinig stroom, waardoor de batterijen tot 2 jaar meegaan.

Het RFGATE 3 draadloos overdracht systeem bestaat uit de volgende modulaire componenten:

Het is mogelijk om 7 zenders te koppelen aan elk kanaal van een ontvanger. Naast de modulaire componenten, bieden wij ook 2 complete sets aan:

Benieuwd naar het nieuwe draadloze overdracht systeem van Bircher? Bekijk de productpagina’s en raadpleeg de bijlages voor extra informatie. Bij verdere vragen mag u altijd telefonisch contact opnemen met één van onze technische collega’s.