Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
Horen én zien via je telefoon wie er voor je poort of slagboom staat? Dit is mogelijk met de IP video intercom van DoorBird.

De DoorBird IP video intercom is een smart oplossing voor je bedrijf of woning. Het videofoonsysteem bedien je eenvoudig met een App. Via de App zie je overal ter wereld wie er voor je deur staat. 

De IP video intercom is voorzien van een modern en tijdloos design. Hierdoor past de DoorBird goed in ieder straatbeeld. Je integreert de DoorBird in je Smart Home systeem of gebruikt hem standalone. Het systeem is dus goed toe te passen in een bestaande of nieuwe situatie. Er zijn verschillende varianten van de IP DoorBird video intercom beschikbaar:

DoorBird 3 1140x500 WEB

Of je nou op zoek bent naar een video intercom voor je woning, kantoor of bedrijfsverzamelgebouw, DoorBird heeft voor iedere situatie de geschikte IP video intercom. 

Naast het praten met je bezoekers via de App is het ook mogelijk om de toegang op afstand te openen. Een handige mogelijkheid wanneer er niemand thuis is en de kinderen hun sleutel vergeten zijn of wanneer je werknemer voor een dicht kantoorpand staat. Wanneer een bezoeker op de DoorBird bel drukt, krijg je via de App een melding op je smartphone of tablet. 

DoorBird IP videofoonset D2101V RVS, 1 drukknop

DoorBird IP videofoonset D2101V RVS, 1 drukknop
DB860414

  • Bediening via App
  • Geofencing systeem
  • Voorzien van proximitylezer
€ 701,26 excl. btw € 848,52 incl. btw
Product bekijken >>

DoorBird IP videofoonset D2101KV RVS, 1 drukknop, codepaneel

DoorBird IP videofoonset D2101KV RVS, 1 drukknop, codepaneel
DB862708

  • Bediening via App
  • Geofencing systeem
  • Met codepaneel
€ 987,24 excl. btw € 1.194,56 incl. btw
Product bekijken >>

DoorBird IP videofoonset D21DKV RVS, display, codepaneel

DoorBird IP videofoonset D21DKV RVS, display, codepaneel
DB860445

  • Bediening via App
  • Geofencing systeem
  • Voorzien van proximitylezer
€ 2.909,34 excl. btw € 3.520,30 incl. btw
Product bekijken >>

Inbouw én opbouw

De DoorBird IP video intercom is geschikt voor inbouw én opbouw. De intercom wordt standaard geleverd met een inbouw behuizing. De opbouwbehuizing bestel je eenvoudig via onze webshop:

Met proximitylezer en Geofencing syteem

Het openen van de toegang met een DoorBird kan op verschillende manieren. Je kan de toegang openen door middel van de bijbehorende App of via een proximitybadge. De DoorBird video intercoms zijn voorzien van een ingebouwde proximitylezer. De toegangsrechten en tijden zijn in te stellen via de DoorBird App. Op deze manier kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je personeel in het weekend geen toegang heeft tot het kantoorpand. Jij bepaald via de App wie er wanneer toegang krijgt. Een andere feature is het Geofencing systeem. Met dit systeem gaat je poort of slagboom automatisch open wanneer jij je woning of bedrijfspand nadert. Bij aankomst hoef je niet meer te wachten en rijdt je direct je terrein op.

DoorBird 2 1140x500 WEB

Handige accessoires

Er zijn verschillende soorten handige accessoires voor de DoorBird IP video intercom beschikbaar. Eén van die accessoires is de DoorBird IP deurbel. De deurbel attendeert je direct op een bezoeker die op de video intercom drukt. Hierdoor is het niet nodig continue in je woning of op kantoor je smartphone bij je te dragen. Aangezien de toegang met een DoorBird IP video intercom ook te openen is door middel van een proximitybadge, zijn er ook badges bij te bestellen. 

De DoorBird IP video intercom moet worden voorzien van een netwerkverbinding. Met de DoorBird 2-draads Ethernet PoE converter kan je eenvoudig gebruik maken van je bestaande (2-draads) bekabeling. Hierdoor is het niet nodig een netwerkkabel naar de DoorBird te leggen. Verder is er een I/O deurcontroller beschikbaar. Wanneer deze deurcontroller wordt toegepast is het mogelijk om naast de toegang van de DoorBird IP video intercom drie extra deuren te bedienen via de App. Op deze manier bedien je thuis je poort, garagedeur en voordeur via één App. 

Accessoires voor de voeding van de DoorBird zijn:

Graag een DoorBird aanschaffen voor je woning of bedrijfspand? Bestel de DoorBird online via onze webshop of neem contact op met één van onze verkoop adviseurs.

Update

10-02-2020 blog: Nieuwe DoorBird producten!

NOG VRAGEN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8:00 - 17:00 uur.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 0548-542590