Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
Vernieuwd en nu nog beter, het GALEO 4.0 codepaneel van CDVI.

Het GALEO codepaneel van CDVI heeft een update gehad, en wat voor één! Met de GALEO 4.0 maak je zelfs van je smartphone een codepaneel. De GALEO 4.0 is van de buitenkant voorzien van de oude en vertrouwde vormgeving. Het codepaneel is vandalismebestendig en gemaakt van aluminium. De toetsen zijn van RVS en voorzien van blauw LED verlichting.

De GALEO heeft externe elektronica, waardoor de optimale veiligheid wordt gewaarborgd. Als het paneel wordt verwijderd door inbraak of vandalisme, kan de toegang niet geopend worden. De nieuwe GALEO heeft 3 relaisuitgangen in plaats van 2. 

GALEO4 1140x500 WEN

Bedien je GALEO 4.0 met een App

De bediening en het beheer van de GALEO 4.0 gaat door middel van de gratis App. De App is te downloaden in de Appstore of Playstore. Er zijn twee verschillende apps beschikbaar, een Manager App en een Digicode App. De Manager App is voor de eigenaar of installateur. Via deze App kan de GALEO 4.0 eenvoudig geconfigureerd worden. De Digicode App is speciaal voor de gebruiker. Via deze App deel je eenvoudig codes met je bezoekers, gasten of personeel. 

Voor de vaste gebruikers kunnen er permanente codes worden ingesteld. Tevens is het ook mogelijk om een tijdelijke code aan iemand toe te wijzen. Tijdelijke codes kunnen worden ingesteld voor een specifieke datum, dagen, tijd en/of aantal keren gebruik.

GALEO4 1140x500 APP WEB

Ook graag een GALEO 4.0 toepassen bij je woning, kantoor of bedrijventerrein? Bestel de GALEO 4.0 via onze website!