Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
Je hebt een mooi toegangscontrolesysteem laten installeren, maar heb je ook nagedacht over de veiligheid van het systeem?

Zijn de pasjes/badges die je gebruikt wel veilig? Of zijn deze gemakkelijk te kopiëren?

Laten we eerlijk zijn, niet elke situatie vraagt om de hoogste veiligheid als het gaat om toegangsverlening. Maar hoe makkelijk is het om hier niet over na te hoeven denken? Dat je weet dat elke installatie die je oplevert voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen als het gaat om dataoverdracht en kaarttechniek. Met de volledig nieuwe Atrium Krypto lijn van CDVI ben je hier zeker van.

Atrium Krypto van CDVI

Als eerste werkt de Krypto lijn met een vernieuwde controller (A22K) welke 256 bit versleuteld is. De A22K kan 2 deuren aansturen waarop in totaal 4 lezers aangesloten kunnen worden. Door gebruik te maken van een RS485 verbinding kunnen de kaartlezers over een maximale lengte tot wel 1200m worden aangesloten.

De eveneens nieuwe K2 kaartlezer communiceert via OSDP (Open Supervised Device Protocol) waardoor de communicatie tussen de kaartlezer en de controller ook veilig is. De kaarttechniek die gebruikt wordt is Mifare DesFIRE EV2. De veiligheid van deze kaarttechniek staat gelijk aan die van je pinpas of creditcard.

De K2 lezer leest naast Mifare DesFire EV2 ook Mifare Classic kaarten, zodat je een overstap naar Mifare DesFIRE vloeiend kunt laten verlopen. Maar deze kaartlezer heeft nog meer techniek in zich. Middels een speciaal ontwikkelde app. kun je straks met virtuele kaarten werken. Je hebt dan geen fysieke kaart/badge meer op zak, maar je mobiele telefoon neemt deze functie over. Een nieuwe functionaliteit is de plattegrond functie. Hiermee kun je een plattegrond verwerken in de webinterface, zodat bedienen en monitoren van je deuren nog eenvoudiger wordt.Ik hoor je denken: ‘Dat gaat me allemaal vast veel geld kosten…' Het zal je verbazen dat de Krypto lijn van CDVI scherp geprijsd is en je hiermee zeer concurrerend kunt aanbieden. Omdat de nieuwe Krypto lijn volledig compatibel is met de standaard Atrium systemen kun je ook gefaseerd een systeem ombouwen. Tot slot geeft CDVI 10 jaar garantie op al haar producten. Daar word je blij van!

Benieuwd naar alle mogelijkheden van de Krypto lijn, of wil je graag een live demonstratie? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Geschreven door: Gerrald Beute

NOG VRAGEN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8:00 - 17:00 uur.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 0548-542590