Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Bircher heeft een nieuw draadloos overdracht systeem, namelijk de: ExpertSystem XRF.

Het ExpertSystem van Bircher is uitermate geschikt om toe te passen bij schuifpoorten, een speedgate of bijvoorbeeld een sectionaal deur. Op deze manier kunnen poorten en deuren worden voorzien van een veiligheidssysteem.

Next level veiligheid

Het ExpertSystem XRF is het volgende niveau op het gebied van veiligheid. Deuren en poorten openen en sluiten steeds sneller. Hierdoor worden er hoge veiligheidseisen gesteld aan de veiligheidsuitrusting. Om het hoogst mogelijke veiligheidsniveau te waarborgen, heeft Bircher veiligheidscategorie 2 en veiligheidscategorie 3 in één apparaat gecombineerd.

Het nieuwe draadloze overdracht systeem van Bircher kent vele voordelen. Snel, stabiel en veilig staan hierbij bovenaan:

  • Snel: het instellen van het ExpertSystem XRF kan binnen een paar seconden. Het instellen gaat door het bedienen van de schakellijst, ook wel een veiligheidslijst genoemd
  • Stabiel: de batterijduur heeft een levensverwachting van minstens 7 jaar.
  • Veilig: het systeem heeft de mogelijkheid om het veiligheidsniveau (Cat.2 PLc en Cat. 3 PLd) in te stellen. In combinatie met de ExperLine veiligheidslijsten krijg je een systeem dat naadloss werkt en er goed uitziet

Lees meer over de ExpertLine Expertsystem XL veiligheidslijsten op ons blog.

Unieke inbouw zender van Bircher

XRF-TI zender is een inbouw zender. Met deze inbouw zender heeft Bircher een uniek product op de markt gezet. Deze zender wordt namelijk gemonteerd in de veiligheidslijst. Hierdoor zit er geen losse zender meer bij de poort en is alles netjes weggewerkt. 

Afbeelding expertsystem 1140x500 WEB 

Wanneer je niet kiest voor de uniek Bircher inbouw zender, is het ook mogelijk om voor een antraciet kleurige opbouw variant te gaan. Deze kleur zender valt minder snel op bij donker kleurige poorten of deuren.

ExpertSystem XRF assortiment

Wij bieden je een ruim assortiment Bircher draadloze overdrachtsystemen. Het assortiment bestaat uit complete sets en aparte zenders en ontvangers.

Sets Bircher ExpertSystem XRF:

Zenders en ontvangers Bircher ExpertSystem XRF:

Wil je meer informatie over het nieuwe draadloze overdracht systeem van Bircher? Bekijk de productpagina’s en raadpleeg de bijlages voor extra informatie. Bij verdere vragen mag je altijd telefonisch of via de chat contact opnemen met één van onze technische collega’s.