Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Toegang verschaffen enkel met uw vinger? Met de Biometrische vingerscanner van CDVI hoeft u geen pas, badge of code meer te gebruiken.

De BIOSYS is een compacte vingerscanner met een strak design. Door deze vormgeving past de vingerscanner perfect in elk interieur. De BIOSYS is uitgevoerd in een metalen behuizing en heeft een verlichte rand. De status wordt aangegeven door middel van kleuren. Blauw is stand-by, groen is toegang en rood is geen toegang verlenen. Deze ergonomische en robuuste vingerscanner is voorzien van een krasvaste beschermlaag op de sensor.

Door het gebruik van gescheiden elektronica is openen door manipuleren van het systeem niet mogelijk. Dit biedt u een optimale veiligheid. Daarnaast is de lezer uitgerust met een detectiesysteem dat gebruik maakt van een accelerometer. Hierdoor wordt er een melding gedaan wanneer men de vingerscanner probeert te saboteren.

De Biometrische vingerscanner is een eenvoudig te gebruiken standalone vingerscanner. Doordat de BIOSYS beschikt over een wiegand uitgang kan er ook een toegangscontrolesysteem op worden aangesloten. Het programmeren is eenvoudig door het gebruik van programmeerkaarten en gebruikerskaarten. Standaard worden een programmeerkaart en tien gebruikerskaarten meegeleverd. Extra kaarten kunt u apart bijbestellen.