Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Nieuw in ons assortiment is de Kit HERMES. Deze lineaire poortopener is geschikt voor het automatiseren van een dubbele draaipoort. 

De HERMES is uitermate geschikt voor huis-tuin-en-keukengebruik. De Kit is beschikbaar in twee varianten. De HERMES 200 en de HERMES 250. De HERMES 200 is geschikt voor een poort met een maximale vleugellengte van 2 meter en de HERMES 250 heeft een maximale vleugellengte van 2,5 meter.

De set wordt compleet geleverd met de onderstaande onderdelen:

  • 2 motoren 24Vdc
  • 1 sturing inclusief behuizing
  • 1 set fotocellen
  • 2 handzenders
  • 1 handleiding

De motoren zijn voorzien van kunststof kappen en beschikken ieder over een encoder. Op het einde van de slag vertragen de motoren om de poortvleugels rustig te laten sluiten. Tevens is de HERMES voorzien van een ingebouwde eindaanslag. Het plaatsen van een middenaanslag op de oprit is hierdoor niet nodig. De armen van de motoren zijn vervaardigt uit een RVS buis en twee aluminium profielen. Hierdoor is de HERMES maximaal beschermd tegen alle weersomstandigheden. Niet onbelangrijk is de duurzaamheid en het weinige geluid van de motoren. De motoren zijn onomkeerbaar waardoor het niet nodig is een elektrisch slot te plaatsen. Wanneer er een stroomstoring plaatsvindt is het mogelijk om met een persoonlijke noodontgrendelingssleutel de poort te ontgrendelen en daarna handmatig te bedienen.

Eenvoudig uw poort automatiseren? Bestel een HERMES.

NOG VRAGEN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8:00 - 17:00 uur.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 0548-542590