Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Parkeerpalen, ook wel bekend als afzetpalen, vormen een essentieel onderdeel van de infrastructuur op terreinen waar controle over voertuigtoegang cruciaal is.

Met hun kenmerkende rood-witte kleuren en diverse ontwerpen zijn deze palen niet alleen functioneel, maar ook visueel opvallend. Laten we eens dieper ingaan op wat parkeerpalen zijn, waarom ze belangrijk zijn, en hoe ze toegepast kunnen worden.

Wat zijn parkeerpalen?

Parkeerpalen zijn stevige verticale palen die dienen om de toegang tot bepaalde gebieden te reguleren. Ze zijn vaak rood-wit gekleurd en voorzien van reflecterende markeringen, waardoor ze zowel overdag als 's nachts goed zichtbaar zijn. Deze palen kunnen vaststaand, uitneembaar, of inklapbaar zijn, afhankelijk van de behoeften van de locatie.

Parkeerpaal kopen

Waarom een parkeerpaal toepassen?

Het gebruik van parkeerpalen is mogelijk op verschillende manieren:
  • Verkeerscontrole: Parkeerpalen helpen bij het reguleren van verkeersstromen.
  • Veiligheid: Ze verbeteren de veiligheid door ongeoorloofde toegang tot bepaalde gebieden te voorkomen, waardoor ongelukken en incidenten worden verminderd.
  • Leefbaarheid: Door de toegang tot bepaalde gebieden te beperken, kunnen parkeerpalen bijdragen aan een georganiseerde en veilige leefomgeving.
  • Markering: Ze dienen als visuele markeringen om aan te geven waar voertuigen wel of niet mogen parkeren of rijden.

Assortiment parkeerpalen

Wij bieden een breed scala aan parkeerpalen. Het assortiment bestaat uit:
  • Vaste parkeerpalen met voetplaat
  • Instortbare parkeerpalen voor permanente installatie
  • Uitneembare parkeerpalen met driehoekslot of europrofielcilinder
  • Inklapbare parkeerpalen, zowel met driehoekslot als europrofielcilinder

Onze parkeerpalen zijn verkrijgbaar in zowel vierkante (70 mm) als ronde (76 mm) varianten, allemaal gecoat in rood-wit voor maximale zichtbaarheid. Of je nu een permanente barrière nodig hebt of een flexibele oplossing, ons assortiment biedt diverse opties om aan jouw behoeften te voldoen.

Bestel via onze website

Wil je jouw terrein veiliger maken en beter beheren? Bestel dan nu jouw parkeerpalen via onze website! Met een breed scala aan opties en hoogwaardige producten van toonaangevende merken zoals Schake, ben je verzekerd van duurzame en effectieve oplossingen. Neem vandaag nog contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie en advies.