Voor 15:00 besteld, morgen GRATIS bezorgd!

logo cab automation 360x180CAB is gespecialiseerd in het produceren van hydraulische poortopeners en behoort tot één van de organisaties van de Beninca Group. Op deze manier kunnen de ondernemingen kennis en ervaring delen om zo dé oplossing aan te kunnen bieden op het gebied van toegangstechniek.

De mogelijkheid om de specialisatie van CAB te segmenteren in specifieke productlijnen is een onderscheidend kenmerk en de kracht van het bedrijf. De ondertitel ‘Meer dan automatisering’ vat het merk goed samen. Hieruit blijkt de kwaliteit, professionaliteit en dynamiek van een onderneming dat zich voortdurend in zet voor de ontwikkeling van kwaliteitsproducten. CAB verwacht dat zijn specialisten dagelijkse verbeteringen op de technologische prestaties van zijn producten en systemen doorvoeren. De drie speerpunten van CAB zijn:

  • design
  • specialisatie
  • productie

md 326ec8f710476c5288e2086ba97bd00aa9

Tijdens het ontwikkelen van de producten staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Een intern team van deskundigen houdt hier een strikt toezicht op. Er worden nooit compromissen gesloten als het gaat om de kwaliteit van het product en de ontwikkelaars die aan het product werken. Het specialisme van CAB is het maken van automatische systemen voor verschillende toegangen zoals poorten. In ons assortiment vind je verschillende hoogwaardige hydraulische poortopeners van CAB. Er heerst een hoge norm van kwaliteitscontrole om de kwaliteit van het product te waarborgen. Hierdoor is CAB selectief in het kiezen van de gebuikte materialen en levert het bedrijf alleen aan gespecialiseerde leveranciers.

No products found

CAB heeft het certificaat ‘100% MADE IN ITALY’ behaald. Een certificaat dat voor CAB een belangrijke erkenning is. Het wordt afgegeven door een instituut dat Italiaanse fabrikanten wil beschermen.