Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Wanneer je garage is voorzien van een automatische garageopener of deuropener is het natuurlijk ideaal als je die kan bedienen met behulp van je gsm. Je telefoon heb je immers altijd bij de hand. Een handzender vergeten we vaak mee te nemen of ligt net niet op de plek waar deze hoort te liggen. Dan is je mobiele telefoon een uitkomst.

Garage openen met GSM 680x325 WEB

Intratone GSM ontvanger en 2 zenders

Intratone GSM ontvanger en 2 zenders
06-0210-EU

  • Beheer via website
  • SIM kaart al ingebouwd
  • 2 handzenders meegeleverd

Regular Price € 323,09 excl. btw

€ 265,00 excl. btw € 320,65 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

GARAGE OPENEN MET GSM MODULE

Een GSM module valt onder de categorie pulsgevers net als een drukknop of een codepaneel. Het is mogelijk een GSM module aan te sluiten op de sturing van de automatische opener van je garagedeur. Op deze manier kan je de garage openen met GSM. Een GSM module kan worden toegepast op een nieuwe of op een bestaande automatische garagedeuropener en is eenvoudig te installeren. Het programmeren gaat via sms of een online beheeromgeving. De manier van programmeren ligt aan het type GSM module dat je installeert.

Kies je voor een luxere variant van de GSM modules, zoals de PAL 4G GSM module, dan heb je als optie om zeer eenvoudig je toegangsbeheer van je garage via een online beheeromgeving te regelen. Via deze omgeving kunnen telefoonnummers worden toegevoegd en worden verwijderd. Daarnaast is er een mogelijkheid om tijdsvakken in te stellen. Via het online platform kan er te allen tijden bekeken worden wie de garagedeur heeft geopend en wanneer deze persoon dit heeft gedaan. Op deze manier heb je een goede controle op je toegang.

HOE KUN JE EEN GARAGE OPENEN MET EEN GSM MODULE?

Wanneer er een GSM module op de garage deuropener word toegepast, kan je de garage openen met GSM. Een GSM module sluit je aan op de sturing van de automatische garagedeuropener. Door de connectie met de sturing op de pulsingang van de garagedeuropener, is het mogelijk de garagedeur open te bellen. Bij Portacon is ons vooraanstaande merk van GSM modules de PAL 4G GSM module.

Een GSM module werkt door middel van nummerherkenning. De telefoonnummers dienen van te voren in de module geregistreerd te worden. Wanneer een telefoonnummer niet geregistreerd is, krijgt de beller geen toegang. Hierdoor weet je zeker dat alleen de juiste mensen toegang krijgen tot de garage.

Het programmeren van de modules gaat via sms, software of een online beheeromgeving. Om een werkende situatie te maken moeten de GSM modules voorzien worden van een SIM kaart. Dit kan een prepaid kaart zijn of een goedkoop abonnement. De PAL 4G GSM module is reeds voorzien van een ingebouwde SIM kaart met een afgekocht abonnement. Het voordeel van een abonnement is dat de SIM kaart niet verloopt. Dit is namelijk met een prepaid kaart wel het geval. Een oplossing om de prepaid kaarten niet te laten verlopen is om eens in de zoveel weken kosten te maken zodat de provider weet dat de prepaid kaart actief is.

GARAGE OPENER BESTELLEN MET GSM

Via onze webshop bestel je eenvoudig online een garagedeuropener en GSM module.

Er zijn verschillende garagedeuropeners beschikbaar. De openers zijn geschikt voor:

De juiste garagedeuropener valt of staat met het type deur, het gewicht van de deur en de maatvoering van de deur. De eisen wat betreft montage zijn allemaal terug te vinden in de montagehandleidingen van onze producten. De montagehandleiding staat op de website van de desbetreffende automatische opener. Ben je opzoek naar een garagedeuropener, maar weet je niet of je de juiste hebt uitgekozen? Stuur dan duidelijke foto’s van de garagedeur (buiten en binnen) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze adviseurs geven je dan advies voor de juiste garagedeuropener.

Intratone GSM ontvanger en 2 zenders

Intratone GSM ontvanger en 2 zenders
06-0210-EU

  • Beheer via website
  • SIM kaart al ingebouwd
  • 2 handzenders meegeleverd

Regular Price € 323,09 excl. btw

€ 265,00 excl. btw € 320,65 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

VOOR 15:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS

Wil jij ook je garage openen met GSM? Bestel één van de GSM modules via onze webshop of vraag aan onze adviseurs wat de mogelijkheden zijn voor je garage openen met GSM. Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van de juiste PAL 4G GSM module én automatische garagedeuropener. Bestel je voor 15:00? Dan heb je de bestelling de volgende werkdag in huis!

NOG VRAGEN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8:00 - 17:00 uur.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 0548-542590

Stel uw vraag