Voor 15:00 besteld, morgen GRATIS bezorgd!

Portacon heeft ruim 20 jaar ervaring in hekopeners. Dit vakgebied heeft voor ons dus geen geheimen meer. Dankzij onze technische kennis en ervaring kunnen wij u als geen ander verder helpen. Dit geldt voor een particulier die zijn poort wil voorzien van een hekopener of garagedeuropener, maar ook voor een installateur. Ook wanneer u de toegangspoort van uw bedrijf wilt automatiseren hebben wij een hekopener voor u in ons assortiment.

poortopener beninca monteur

Portacon hekopeners

Elektrische hekopeners zijn gemaakt om uw terrein of weg af te sluiten. Een prachtige gesmede poort kan uw terrein een mooie uitstrating geven, maar daarmee is het nog niet altijd veilig. Met een deugdelijke automatische hekopener wordt deze veiligheid aanzienlijk verhoogd. Daarnaast geeft het natuurlijk meer vrijheid en gemak. Hebt u meer specifieke eisen, wij leveren naast de hekopeners een ruim assortiment accessoires.

Welke soort hekopener zoekt u?

Wij leveren Beninca hekopeners voor draaipoorten, schuifpoorten en garagedeuren. Deze zijn er in verschillende types en uitvoeringen. De hoofdverdeling is:

No products found

Hoe werkt een opener van Portacon

Het klinkt zeer aantrekkelijk, maar hoe bedien ik een automatische poort met hekopener? De meest eenvoudige manier is door middel van een handzender/afstandsbediening. U drukt op de knop van de zender en de hekopener laat de poort open gaan. Fotocellen zorgen ervoor dat de poort geen gevaar oplevert voor spelende kinderen en uw auto. Naast deze eenvoudige manier van bedienen kan natuurlijk ook gekozen worden voor een intercomsysteem, codepaneel, sleutelschakelaar, enzovoort.

Stel uw vraag