Voor 15:00 besteld, vandaag GRATIS verzonden!

Portacon levert een keur aan intercomsystemen met uiteenlopende extra opties. Ons intercomsysteem is van het vooraanstaande merk Doorbird. Zij hebben een jarenlange ervaring met in het ontwikkelen en produceren van intercomsystemen en video intercom systemen. Wij leveren een breed assortiment met onder andere een standaard intercomsysteem, modulair opgebouwd intercomsysteem met diverse opties en GSM intercomsysteem.

Videx praktijkfoto

Het standaard intercomsysteem

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige deurintercom, deurbel met camera of zeer uitgebreid video intercomsysteem, wij leveren een ruim assortiment producten. Als uitgangspunt leveren wij de standaard serie Doorbird intercomsysteem. Een eenvoudig, maar goed werkend intercomsysteem, uit te breiden met een extra beldrukker en binnentoestel. In de volksmond wordt dit ook vaak een deurtelefoon genoemd. Naast dit standaard intercomsysteem hebben wij het 2-draads intercomsysteem en een intercom met extra smalle buitenpost, speciaal voor smalle montageruimtes.

No products found

Modulair opgebouwd intercomsyteem

Naast de standaard intercom leveren wij ook het luxe afgewerkte modulair opgebouwde intercomsysteem. Naast de intercom of videofoon kan in dezelfde behuizing een codepaneel en/of GSM module worden ingebouwd. U krijgt op deze manier een strak afgewerkt toegangscontrolepaneel dat er keurig uitziet. Niet alleen voor op kantoor, een flat of op werk is een intercom geschikt. Portacon heeft ook intercomsystemen voor in huis.

Draadloos intercomsysteem

De standaard intercomsystemen leveren wij niet draadloos. Wanneer u op zoek bent naar een draadloos intercom systeem adviseren wij u onze GSM intercom. Hiervoor hoeft geen bekabeling worden aangelegd, omdat dit werkt via uw telefoon.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze Doorbird intercomsystemen of wilt u graag wat meer informatie. Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Of bezoek onze showroom, daar kunnen wij u onze systemen laten zien.

No products found

NOG VRAGEN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8:00 - 17:00 uur.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 0548-542590

Stel uw vraag