Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

U bent zuinig op uw privacy en laat niet zomaar iedereen onaangekondigd binnen. Wanneer er iemand bij u thuis aanbelt, ziet u graag eerst even wie het is. Het kan een bekende zijn, maar ook net zo goed een collectant, colporteur of kwajongen. U overweegt daarom een intercom aan te schaffen. Maar welk intercomsysteem past thuis het beste bij uw situatie en wensen? Laat u adviseren door Portacon, uw specialist in toegangsbeveiliging en toegangsautomatisering. Hierna alvast een aantal vragen die u uzelf kunt stellen om na te gaan wat u van uw huisintercom verwacht.

DoorBird IP videofoonset D2101V RVS TITANIUM-FINISH

DoorBird IP videofoonset D2101V RVS TITANIUM-FINISH
DB860957

 • Bediening via App
 • Geofencing systeem
 • Voorzien van proximitylezer
€ 876,58 excl. btw € 1.060,66 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

DoorBird IP videofoonset D2101KV RVS TITANIUM-FINISH , 1 drukknop, codepaneel

DoorBird IP videofoonset D2101KV RVS TITANIUM-FINISH , 1 drukknop, codepaneel
DB862710

 • Bediening via App
 • Geofencing systeem
 • Met codepaneel
€ 1.234,05 excl. btw € 1.493,20 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

DoorBird IP videofoonset D1101V inbouw RVS, 1 drukknop

DoorBird IP videofoonset D1101V inbouw RVS, 1 drukknop
DB860782

 • Klein formaat
 • Bediening via App
 • RVS
€ 556,78 excl. btw € 673,70 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

WAAR WILT U UW BEZOEKERS THUIS OPVANGEN?

Woont u in een vrijstaand huis met een oprijlaan? U kunt er dan voor kiezen om uw bezoekers zich te laten melden bij de poort of het hek waarmee u uw oprijlaan afsluit. Dit is vooral een optie wanneer de oprijlaan de enige toegang tot uw huis is. Wanneer er andere manieren zijn om eenvoudig uw erf op te komen, ligt deze oplossing niet voor de hand. De meeste mensen zijn niet geneigd om geduldig bij de intercom aan uw poort te wachten, wanneer ze ook direct kunnen doorlopen naar uw voor- of achterdeur.In de meeste gevallen is uw voordeur de meest logische plek om bezoekers op te vangen. In een appartement of flat is dat ook de enige toegang tot uw woning. Wanneer de bezoeker op uw deurbel drukt, wordt uw intercom automatisch geactiveerd. In een flatgebouw of appartementencomplex moeten bezoekers zich meestal eerst melden bij de hoofdingang, bij de lift en/of het trappenhuis. Uw bezoeker belt daar op uw huisnummer in, waarna u hem of haar toegang tot uw verdieping kunt geven.

WILT U UW BEZOEKER ALLEEN HOREN OF OOK ZIEN?

Een familielid, vriend of kennis herkent u direct aan zijn of haar stem. Wanneer u een bezoeker niet aan de stem herkent, kan dat een onveilig gevoel geven. Het is dan wel zo fijn om ook het gezicht van de bezoeker te kunnen zien. Om een bezoeker die bij u aanbelt niet alleen te horen maar ook te zien, heeft u een videofoon nodig. Een traditionele intercom beschikt alleen over een microfoon en een speaker. Die zijn ingebouwd in zowel de buitenpost als de binnenpost. De buitenpost zit bij uw voordeur (of in het trappenhuis van uw flat) en de binnenpost in uw huis. Bij een videofoon zit er behalve een microfoon en speaker ook een camera in de buitenpost en een beeldscherm in de binnenpost. Wilt u ook in het donker een bezoeker aan het gezicht kunnen herkennen? Neem dan een videofoon met een nachtzichtcamera. De beeldkwaliteit van videofoons kan flink uiteenlopen. De beeldkwaliteit hangt onder andere af van:

 • de kwaliteit van de camera
 • de kwaliteit van de videoverbinding tussen buitenpost (camera) en binnenpost (beeldscherm)
 • de kwaliteit van het beeldscherm.
Ook zijn er videofoons waarmee u camerabeelden kunt opslaan en bewerken. Zo kunt u met sommige videofoons een camerabeeld als foto opslaan. Bedenk dat u met een videofoon automatisch over een intercom beschikt. Wanneer u een intercom aanschaft, kan die zijn voorzien van een camera- en videofunctie. Er zijn echter nog steeds eenvoudige intercomsystemen op de markt die alleen geluid verwerken, en geen beeld. Wilt u een draadloze huisintercom?Het voordeel van een draadloze huisintercom is dat u geen kabels hoeft te trekken. Draadloze intercomsystemen zijn zowel met als zonder camera- en videoverbinding verkrijgbaar. In principe kunt u met een draadloze intercom ook gemakkelijker grote afstanden overbruggen. Maar daar staat tegenover dat een draadloos systeem over het algemeen minder stabiel functioneert dan een bekabeld systeem. Het maximale bereik van een draadloze intercom hangt af van:
 • de kwaliteit van de signaalverwerking (sensoren e.d.)
 • de toegepaste communicatietechnologie
 • de eventuele obstakels op de route tussen zender en ontvanger.

Intercom videx 2 680x250

WILT U UW HUISINTERCOM MET UW SMARTPHONE BEDIENEN?

Een GSM intercom schakelt iemand die bij u thuis aanbelt door naar uw mobiele telefoon. Op die manier hoeft u niet thuis te zijn om te weten wie er voor uw huisdeur staat. Ook kunt u uw bezoeker desgewenst op afstand bij u thuis binnenlaten. Niet alle GSM intercoms zijn voorzien van een videofunctie. Het voordeel van een GSM intercom is dat u alleen een buitenpost met deurbel en camera nodig heeft, en geen binnenpost. Uw mobiele telefoon fungeert als binnenpost.

DoorBird IP videofoonset D1101V inbouw RVS, 1 drukknop

DoorBird IP videofoonset D1101V inbouw RVS, 1 drukknop
DB860782

 • Klein formaat
 • Bediening via App
 • RVS
€ 556,78 excl. btw € 673,70 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

DoorBird IP binnentoestel videofoonset A1101 wit

DoorBird IP binnentoestel videofoonset A1101 wit
DB860902

 • Strak design
 • Handenvrij
 • Eenvoudig aan te sluiten
€ 405,00 excl. btw € 490,05 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

INTRACALL GSM intercom inbouw incl. 15 jr. gratis bellen

INTRACALL GSM intercom inbouw incl. 15 jr. gratis bellen
18-0015001-NL

 • 15 jaar gratis gebruik
 • Beheer via internet
 • Vandalismebestendig

Regular Price € 1.094,80 excl. btw

€ 965,00 excl. btw € 1.167,65 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

WILT U UW HUISINTERCOM COMBINEREN MET TOEGANGSAUTOMATISERING?

U kunt de buitenpost van uw huisintercom ook als elektronische huissleutel gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld met de VIDEX 4000 serie intercomset met codepaneel die Portacon levert. Komt er bijvoorbeeld vaak een mantel- of thuiszorger bij u over de vloer, die altijd ‘zonder kloppen’ bij u naar binnen mag? U hoeft die dan geen huissleutel te geven, maar alleen een toegangscode. Wel zo handig wanneer u de intercom niet kunt bedienen omdat u slaapt, onder de douche staat of op het toilet zit. Of gewoon even weg bent om een boodschap te doen terwijl iemand uw medicijnen of uw maaltijd komt bezorgen. Alle intercomsystemen van VIDEX zijn voorzien van proximitylezers. Dit betekent dat ze niet alleen men een toegangscode, maar ook met een badge zijn te bedienen. Hiermee maakt u het uw vaste bezoekers nog gemakkelijker om bij u binnen te komen. Heeft u vragen? Stel uw vraag door onderstaand formulier in te vullen! Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

NOG VRAGEN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8:00 - 17:00 uur.

Email: @Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 0548-542590
Whatsapp: 0548-542590

Stel uw vraag