Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
  • Slide 04 640x333
  • Slide 03 640x333
  • Slide 09 640x333

particulieren & doe-het-zelvers

Dé oplossing voor uw toegangsautomatisering

De veiligheid van uw woning begint bij de toegang tot uw erf. Wilt u ‘vreemden’ met misschien verkeerde bedoelingen buiten de deur houden, maar tegelijk uw vrienden, familie en kennissen gastvrij ontvangen? Kies dan voor een Beninca poortopener van Portacon. Want Portacon staat voor veiligheid èn gemak. Met onze hekopeners verleent u uw gasten snel en gemakkelijk toegang tot uw terrein, maar dwingt u ongenode bezoekers om zich eerst te melden en identificeren. En dat is wel zo veilig…

Welke poortopener past bij u?

Als specialist in poortopeners biedt Portacon voor elke denkbare situatie een oplossing. Heeft u een hekwerk rond uw terrein en wilt u de poort daarvan automatiseren? Of is de voordeur uw erfafscheiding en wilt u die beveiligen met een toegangscontrolesysteem van CDVI? Wij bekijken samen met u welke oplossing het beste bij uw situatie past.

Laten installeren of zelf doen?

Heeft u twee rechterhanden en bent u gewend om technische producten zelf te installeren? Automatiseer dan zelf uw poort of garagedeur met een doe-het-zelf poortopener van Portacon. U kunt het systeem zelf via onze website uitzoeken en bestellen. Doet u dit vóór 15.00 uur, dan krijgt u nog de volgende werkdag een pakket met alle benodigde onderdelen thuis afgeleverd. Inclusief een duidelijke montagehandleiding of montagevideo.
Laat u de montage liever over aan een specialist, dan nemen wij contact op met de dichtstbijzijnde installateur. Die belt u dan voor een afspraak bij u thuis om de montage voor te bereiden en samen met u in te plannen. Portacon werkt voor dit doel samen met een selecte groep van erkende installateurs.

Welke ondersteuning biedt Portacon?

Loopt u bij de montage of het gebruik van uw Beninca poortopener tegen een probleem aan? Bel of mail ons dan direct. Onze technische ondersteuning gaat precies zover als u nodig heeft. Is ons product door een installateur bij u geleverd en gemonteerd en heeft u vragen? Bel of mail dan de installateur (of Portacon). Met dank aan onze helpdesk kan de installateur indien nodig altijd terugvallen op de deskundigheid van Portacon. Wij houden onze installateurs op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten. Want innovatie heeft de toekomst!

beninca slagboom w710

Eerst zien en beleven?

Wilt u onze producten en oplossingen op het gebied van toegangsautomatisering toch liever eerst even zien? Neem dan gerust een kijkje in onze showroom in Rijssen. Alle mogelijke poort- en deuropeners van Beninca liggen daar voor u uitgestald. Met deskundig advies van één van onze medewerkers op afroep. U zult ervaren dat wij een kennis- en belevingscentrum op het gebied van toegangsautomatisering zijn. De koffie staat alvast voor u klaar. En mocht u al direct een poortopener vinden die u zoekt, dan kunt u die gelijk meenemen. Al onze producten zijn op voorraad leverbaar.

Praktijkfoto's

Heeft u een praktijkfoto van één van onze producten? Stuur de foto’s van uw project naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. praktijkfoto en wij plaatsen ze op onze website. Alvast bedankt!

Stel uw vraag