Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
  • Slide 06 640x333
  • Slide 04 640x333
  • Slide 02 640x333

VvE's, bedrijven en campings

Uw adviseur in toegangsautomatisering

De toegangsautomatisering van een bedrijventerrein, appartementencomplex, camping of bungalowpark vereist veel deskundigheid. En ook een zorgvuldige afweging van belangen. Want de beveiliging van uw buitenterrein mag natuurlijk niet ten koste gaan van uw gemak en gastvrijheid. Bedrijfsmatige toegangsautomatisering vraagt om een projectmatige aanpak. Een aanpak waarmee Portacon al meer dan 20 jaar ervaring heeft.

Welke uitdaging heeft u?

Onbevoegden buiten houden, maar klanten, leveranciers en medebewoners gastvrij ontvangen. Dit is een uitdaging waarmee elke ondernemer, vereniging van eigenaren en campinghouder te maken heeft. Portacon is niet alleen een leverancier, maar ook een kenniscentrum op het gebied van toegangsautomatisering. Daarom zijn wij in staat om de afweging tussen veiligheid en toegankelijkheid van bedrijfsterreinen, appartementencomplexen, campings of bungalowparken projectmatig te benaderen. Dit betekent dat we indien nodig verschillende oplossingen en toepassingen met elkaar integreren. Hierdoor ontstaat precies het maatwerk dat in uw situatie nodig is.

Wat mag u van Portacon verwachten?

Wij begrijpen dat uw situatie net even anders is dan die van anderen. Geen twee bedrijven, appartementencomplexen of campings zijn hetzelfde. Maar ook het gedrag van uw klanten, leveranciers, medebewoners of gasten kan heel verschillend zijn. En wat te denken van de specifieke kenmerken van uw omgeving? Hoeveel verkeer is er en hoe zit het met betaald parkeren in de buurt? U wilt op het parkeerterrein van uw appartementencomplex natuurlijk geen mensen toelaten die in de stad gaan winkelen en uw terrein misbruiken om ‘gratis’ te parkeren.
Kortom, toegangsautomatisering is altijd maatwerk. Graag onderzoeken we samen met u welke oplossingen ook in uw situatie voor een veilige èn gemakkelijke toegang zorgen. We begeleiden het traject van onderzoek tot en met montage van de toegangsinstallatie. En ook in de gebruiksfase van de toegangsautomatisering kunt u ons altijd bellen of mailen voor advies en informatie.

beninca slagboom w710

Leveren onze installateurs dezelfde kwaliteit en service?

Wij werken samen met door ons geselecteerde en erkende hekwerkbedrijven en installateurs. Wanneer zo’n installateur bij u in de buurt zit, laten wij de levering en montage bij voorkeur via deze installateur verlopen. Ook is het mogelijk dat uw eigen installateur samen met Portacon het project voor u realiseert. U zult ook in dat geval van de kwaliteit en kennis van Portacon profiteren.
Natuurlijk kan ook een installateur tijdens de montage tegen een specifiek probleem aanlopen. In dat geval belt hij Portacon. Wij doen er alles aan om onze (en uw) installateurs technisch te ondersteunen en van de nieuwste productinformatie te voorzien. Samen met hun installatietechnische vakkennis zorgen wij ervoor dat u een goed functionerende toegangsautomatisering op maat krijgt.

Praktijkfoto's

Heeft u een praktijkfoto van één van onze producten? Stuur de foto’s van uw project naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. praktijkfoto en wij plaatsen ze op onze website. Alvast bedankt!

Stel uw vraag