Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Complete HDCVI camera set van Portacon op maat gemaakt

Toezichthouden of ongenode gasten afschrikken doe je met een complete HDCVI camera set van Portacon. Met een HDCVI camera set breng je elke gewenste locatie in beeld. Een HDCVI set is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De locatie en de wensen van de gebruiker bepaald de inhoudt van de HDCVI camera set.

Voor een op maat gemaakte HDCVI camera set vraag je eenvoudig een offerte aan via het offerteformulier. Onze cameraexperts maken een cameraplan die geschikt is voor jouw locatie en voldoet aan alle wensen die jij hebt aan een camerasysteem.

OP MAAT GEMAAKTE HDCVI  CAMERA SET

Met een op maat gemaakte HDCVI set van Portacon krijg je:

  • Een cameraplan van onze cameraexperts
  • Een op maat gemaakte HDCVI set
  • Nazorg van onze servicedienst

Een camerasysteem bestaat uit veel verschillende onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan de camera’s zelf, maar ook de bekabeling is er één van. De onderdelen die een complete HDCVI camera set bevat zijn:

Natuurlijk is het mogelijk deze onderdelen eenvoudig online aan te schaffen via onze webshop. Echter raden wij je aan eerst contact op te nemen met één van onze cameraexperts. Zij geven je een gedegen advies voor de camerabewaking op jouw locatie en maken vrijblijvend een passende offerte. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je locatie goed in beeld wordt gebracht mocht er overmits iets gebeuren.

WAAROM EEN HDCVI SET?

HDCVI staat voor  ‘High Definition Composite Video Interface’. Dit is een techniek om HD beelden te versturen door middel van een COAX kabel. Deze techniek is ontwikkeld door DAHUA. Dit Chinese bedrijf is hét merk als het aankomt op camerabeveiliging. Een HDCVI set maakt het mogelijk om direct live mee te kijken in je winkel, rondom je woning of bedrijventerrein. Hierdoor is een HDCVI set uitermate geschikt als surveillance camera. Met een HDCVI camera set die is voorzien van een PTZ camera volg je eenvoudige voertuigen en mensen op je terrein. Een PTZ camera kan bewegen van links naar rechts, van boven naar beneden en in- en uitzoomen.

Naast een PTZ camera kan de HDCVI camera set worden voorzien van de volgende camera’s:

  • Dome camera
  • Bullet camera
  • Verborgen camera

Een dome camera in een HDCVI set is een camera met een ronde koepel. Door de koepel is het slecht zichtbaar in welke richting de camera opneemt. Verder is een dome camera vandalismebestendig. Een bullet camera staat gericht op een plek en is voor iedereen zichtbaar. De camera is voorzien van een montagevoet en heeft een langwerpig uiterlijk. Wanneer je wil dat een camera juist niet zichtbaar is, bijvoorbeeld boven een kassa of in een lift, kan er een verborgen camera worden toegepast.

Wil je graag in gesprek met één van onze cameraexperts over de camerabewaking rondom je woning of bedrijf? Vraag dan een offerte aan voor een HDCVI set via het offerteformulier. Onze cameraexperts maken een HDCVI camera set voor je op maat!