Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

In een wereld waar technologie ons dagelijks leven steeds meer beïnvloedt, is het geen verrassing dat ook toegangscontrole systemen geavanceerder worden. 

Al een paar jaar zijn we de officiële importeur van PAL in Nederland. Onze nauwe samenwerking met PAL heeft ons in staat gesteld om innovatieve en hoogwaardige toegangscontroleoplossingen te bieden aan bedrijven en particulieren in het hele land.

Een tijdje terug heeft PAL een assortimentswijziging aangekondigd. De bestaande modules hebben plaats gemaakt voor de geavanceerde SPIDER modules. De PAL SPIDER GSM module is verkrijgbaar in zes varianten, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij jouw specifieke behoeften:

Het voordeel van Bluetooth

Het grootste verschil tussen de normale modules en de SPIDER module is de Bluetooth-optie. Deze functie maakt het mogelijk om deuren, poorten of slagbomen alleen van dichtbij te bedienen. Elke gebruiker kan individueel worden ingesteld om al dan niet toegang te krijgen via Bluetooth. Dit biedt een extra beveiligingslaag en zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang krijgen. Normaal gesproken bedraagt het Bluetooth-bereik ongeveer 30 meter.

Eenvoudig Beheer en Controle

Het beheren van de PAL SPIDER GSM module is net zo eenvoudig als het gebruiken ervan. Met de online beheeromgeving kunnen gebruikers, tijdschema's en relaisfuncties moeiteloos worden toegevoegd en geprogrammeerd. Alle gebeurtenissen worden gelogd en zijn achteraf in te zien, inclusief de technische status van de module, zoals spanning, GSM-signaalsterkte en stabiliteit. Dankzij overzichtelijke grafieken krijg je direct inzicht in de prestaties van de module.

PAL App

De Nederlandstalige PAL App biedt een moderne interface waarmee gebruikers eenvoudig kunnen worden toegevoegd of verwijderd, en gebeurtenissen kunnen worden gemonitord. De app werkt realtime en synchroniseert onmiddellijk. Na het geven van een open commando ontvang je direct feedback over het succes van de actie en of het relais is geschakeld.

PAL GSM module

Modules met ingebouwde ontvanger

Voor extra gemak zijn een aantal modules uitgerust met een ingebouwde ontvanger met een geheugen voor maximaal 4000 handzenders. Deze handzenders kunnen via de online beheeromgeving worden geprogrammeerd, wat zorgt voor een naadloze integratie met andere toegangscontrolesystemen.

Kortom, de PAL SPIDER GSM module biedt een geavanceerde, flexibele, en uiterst veilige oplossing voor toegangscontrole. Of het nu voor je bedrijf of woning is, deze module zal je helpen om de controle te houden over wie er toegang heeft tot jouw eigendommen en biedt het gemak van beheer op afstand via de PAL App. Upgrade je toegangscontrolesysteem vandaag nog en ontdek de voordelen van de PAL SPIDER GSM module!

Stel uw vraag