Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Bij Portacon vind je een ruim assortiment aan GSM modules. Wij leveren GSM modules met een goede prijs-kwaliteit verhouding.  Een GSM module bestel je eenvoudig via onze webshop. Bestel je de module voor 15:00, dan heb je hem de volgende werkdag nog in huis. Door de eenvoud van het installeren heb je binnen een korte tijd een werkende GSM module. Of het nou gaat om een toepassing in een nieuwe of bestaande situatie.

Een GSM module kan op heel veel verschillende manieren worden toegepast. Bijvoorbeeld bij het aansturen van een:

Intratone GSM ontvanger en 2 zenders

Intratone GSM ontvanger en 2 zenders
06-0210-EU

  • Beheer via website
  • SIM kaart al ingebouwd
  • 2 handzenders meegeleverd

Regular Price € 323,09 excl. btw

€ 299,00 excl. btw € 361,79 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

GSM MODULE MET TOEGANGSBEHEER

Met een GSM module krijg je alleen toegang wanneer je telefoonnummer in de module is geregistreerd. Op deze manier treden alleen bevoegde mensen je terrein.

Er is ook een GSM module beschikbaar die eenvoudig online te registreren en te beheren is. Dit is de PAL 4G GSM Module. Met deze module kan je online je toegang beheren. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om terug te kijken, door wie en wanneer de toegang is geopend.

Naast het programmeren van telefoonnummers is het ook mogelijk om handzenders in de GSM module te registreren. Door deze combinatie is er voor ieder wat wils. Meer informatie over de INTRAONE GSM module? Lees dan het bijbehorende blog of bezoek de productpagina.

GSM MODULE POORT EN SLAGBOOM

Een GSM module wordt vaak toegepast bij een poort of een slagboom. De GSM module wordt aangesloten op de sturing van de poort of de slagboom. Wanneer de juiste telefoonnummers zijn geregistreerd kan je de toegang, zoals een poort, openen door middel van een oproep vanaf je telefoon. Heb je een bestaande poort? Ook hierop valt in de meeste gevallen eenvoudig een GSM module op aan te sluiten. Een GSM module is dus geschikt voor nieuwe én bestaande situaties.

Intratone GSM ontvanger en 2 zenders

Intratone GSM ontvanger en 2 zenders
06-0210-EU

  • Beheer via website
  • SIM kaart al ingebouwd
  • 2 handzenders meegeleverd

Regular Price € 323,09 excl. btw

€ 299,00 excl. btw € 361,79 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

PORTACON LEVERT COMPLETE TOEGANGSAUTOMATISERING

Naast de GSM modules kan je bij Portacon terecht voor alle andere toebehoren voor het automatiseren van je poort of garagedeur of voor het plaatsen van een slagboom of verkeerspaal. Wij leveren de motoren met daarnaast een breed assortiment accessoires, zoals pulsgevers, intercomsystemen, toegangscontrole, etc.

NOG VRAGEN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8:00 - 17:00 uur.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 0548 - 211 163

Stel uw vraag