Een GSM module kan op heel veel verschillende manieren worden toegepast. Bijvoorbeeld voor het aansturen van uw alarm systeem, verwarming, automatische poort, slagboom, verkeerspaal, enzovoort. Portacon levert verschillende GSM modules met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een GSM module ontvangt signalen van verschillende sensoren en kan deze doorsturen naar de telefoon. Via deze GSM module kunt u zowel signalen ontvangen als versturen.

No products found

De vele mogelijkheden van een GSM module

De GSM modules kunnen breed worden toegepast, doordat de module eigenlijk een schakelaar is die via een GSM signaal wordt aangestuurd. Daarnaast kan de GSM module ook meldingen en statussen van meetapparatuur, alarmsystemen, camerasystemen en dergelijke versturen via GSM signaal.

Een GSM module in combinatie met camerasystemen

Door Unicam (onderdeel van Portacon) worden de GSM modules veel gebruikt in combinatie met camerasystemen. Als de camera een beweging detecteert zal deze door middel van de GSM module een melding geven via SMS of spraakbericht. Zo kan men direct via internet of smartphone het camerabeeld oproepen. Door het gebruik van een GSM module kan een gebruiker direct ingrijpen bij alarm, zonder eerst ter plaatse te gaan.

Uitbreidingsmogelijkheden voor de GSM modules

Voor onze GSM modules zijn verschillende uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar. Zoals een uitbreiding van een extra uitgangsrelais en een alarmmodule. Daarnaast zijn er nog verschillende antennes beschikbaar en een omvormer van wisselstroom naar gelijkstroom, waardoor de GSM modules optimaal en met de minste inspanning installeerbaar zijn.

Portacon levert een compleet programma toegangsautomatisering

Naast de GSM modules kunt u bij Portacon terecht voor alle andere toebehoren voor het automatiseren van uw poort of garagedeur of voor het plaatsen van een slagboom of verkeerspaal. Wij leveren de motoren met daarnaast een breed assortiment accessoires, zoals fotocellen, intercomsystemen, toegangscontrole, etc.

Stel uw vraag

Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie