Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Wilt u graag eerst even het gezicht zien van iemand die u bij u thuis of op kantoor aanbelt? Dan is een intercom met een camera wel zo handig. Gelukkig zijn de meeste intercomsystemen te combineren met een camera- en videoverbinding. Soms kan ook een bestaand intercomsysteem later worden uitgebreid met camera en video. Misschien heeft u momenteel een intercom met alleen audio en wilt u die uitbreiden met een camera- en videofunctie. Laat u dan adviseren door Portacon, uw specialist in toegangsbeveiliging en toegangsautomatisering. Hierna alvast een aantal aandachtspunten voor het combineren van een intercom met een camera.  

Video intercom PAL met display

Video intercom PAL met display
PA200100

 • Met display
 • inbouw en opbouw
 • Online beheer
€ 1.965,00 excl. btw € 2.377,65 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

INTRACALL GSM intercom inbouw incl. 15 jr. gratis bellen

INTRACALL GSM intercom inbouw incl. 15 jr. gratis bellen
18-0015001-NL

 • 15 jaar gratis gebruik
 • Beheer via internet
 • Vandalismebestendig

Regular Price € 1.094,80 excl. btw

€ 965,00 excl. btw € 1.167,65 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

GSM 4G intercomset 4000 serie inbouw

GSM 4G intercomset 4000 serie inbouw
807563

 • Complete set inbouw
 • Met 1 beldrukker
 • Robuuste uitstraling

Regular Price € 1.035,05 excl. btw

€ 925,00 excl. btw € 1.119,25 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

HOE BELANGRIJK IS HET OM EEN BEZOEKER EERST TE ZIEN?

Wanneer u een afspraak heeft met iemand bij u op kantoor, zal uw bezoeker zich meestal eerst melden bij de receptie. Uw bedrijf heeft mogelijk al een systeem voor toegangsbeveiliging met camera, waardoor de receptionist alle aankomende bezoekers op een beeldscherm kan zien. Bij bedrijfs- en kantoorgebouwen zal een intercomsysteem met camera meestal een integraal onderdeel van de toegangsbeveiliging en/of toegangsautomatisering vormen. Dit ligt anders wanneer u een kantoorpand in een bedrijfsverzamelgebouw huurt en u zelf uw eigen toegangsbeveiliging moet regelen. Mogelijk is er geen ‘bemande’ receptie en bellen uw bezoekers bij de voordeur direct op het nummer van uw kantoor. Dan kan het een veilig gevoel geven wanneer u die bezoeker eerst kunt zien. Zeker wanneer het iemand betreft die u nog niet kent of met wie u geen afspraak in uw agenda heeft staan.Woont u in een flatgebouw of appartementencomplex?  Uw bezoeker moet dan meestal al in de centrale ingang bij u aanbellen om toegang te krijgen tot de trap of lift naar uw etage. Het is wel fijn om te kunnen zien wie daar op de bel van uw appartement drukt. Is het een:

 • collectant
 • colporteur
 • kwajongen
 • of iemand die u kent?

Maak met uw vereniging van eigenaren (vve) afspraken over de manier waarop u de toegang tot uw appartement wilt beveiligen.

Intercom videx 3 680x250

WILT U EEN INTERCOM OF VIDEOFOON?

Bij een traditionele intercom ligt de nadruk op het verbale contact met een bezoeker die aanbelt, waarna u beslist om die met een druk op de knop wel of niet tot uw woning of kantoor toe te laten. Bekenden herkent u aan hun stem. U kunt een traditioneel intercomsysteem niet zomaar uitbreiden met een camera- en videoverbinding. Hiervoor is een buitenpost nodig waarin parlofonie en videofonie zijn geïntegreerd. Ook de binnenpost is anders dan bij een traditioneel intercomsysteem. Bij een intercom met een videofunctie beschikt de binnenpost over een ingebouwd beeldscherm. Wanneer u een intercom met videofunctie wilt, kunt u beter direct een videofoonsysteem aanschaffen. U beschikt dan over een intercom met camera- en videofunctie. Met andere woorden: een videofoon is ook altijd een intercom, maar een intercom niet altijd een videofoon. Wellicht zijn er intercomsystemen op de markt die u (later) kunt uitbreiden met een camera- en videofunctie. Maar besef wel dat de beeldkwaliteit en de mogelijkheden die u met dat beeld heeft dan tegen kunnen vallen. Een traditionele intercom is nu eenmaal geen videofoon. Ook is het nog maar de vraag of de bekabeling van uw bestaande intercomsysteem (nog) geschikt is om de videofunctie te ondersteunen. Een videofoon is gemaakt voor ‘face to face’ communicatie met een bezoeker die bij u aan de poort, slagboom of ingang van uw kantoor staat, of in de hal van uw appartementencomplex. De moderne varianten (zoals Portacon die kan leveren) combineren alle voordelen van een traditionele intercom met die van een videofoon. Zowel de geluidskwaliteit en de beeldkwaliteit zijn dan uitstekend en uiteraard afhankelijk van de prijs-kwaliteitverhouding die u kiest. De videofoonsets van VIDEX die Portacon levert, zijn beschikbaar in een groot aantal uitvoeringen. Zo is de videofoonset 6K3 van Videx uitgerust met een kleurenmonitor in de binnenpost. Met dank aan een bureausteun hoeft u de binnenpost niet aan de muur te monteren, maar kunt u die op een bureau of bij een receptie neerzetten. Wat erg handig is in een kantooromgeving. De camera in de buitenpost is voorzien van een camera met infrarood LED verlichting. Niet alleen voor op kantoor, een flat of op werk is een intercom geschikt. Portacon heeft ook intercomsystemen voor in huis.

Video intercom IP met multifunctioneel display Fasttel FT800KVC

Video intercom IP met multifunctioneel display Fasttel FT800KVC
FA200140

 • Gezichtsherkenning
 • QR-code lezer
 • Online beheer
€ 2.795,00 excl. btw € 3.381,95 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

Video intercom PAL met display

Video intercom PAL met display
PA200100

 • Met display
 • inbouw en opbouw
 • Online beheer
€ 1.965,00 excl. btw € 2.377,65 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

DoorBird IP videofoonset D21DKV RVS, display, codepaneel

DoorBird IP videofoonset D21DKV RVS, display, codepaneel
DB860445

 • Bediening via App
 • Geofencing systeem
 • Voorzien van proximitylezer
€ 2.909,34 excl. btw € 3.520,30 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

WILT U EEN DRAADLOOS INTERCOMSYSTEEM?

Het voordeel van een draadloos intercomsysteem is dat u geen kabels hoeft te trekken. Dat maakt een uitbreiding met meer modules ook gemakkelijker. Draadloze intercomsystemen zijn zowel met als zonder camera- en videoverbinding beschikbaar. In principe kunt u met een draadloze intercom ook gemakkelijker grote afstanden overbruggen. Maar daar staat tegenover dat een draadloos systeem over het algemeen minder stabiel functioneert dan een bekabeld systeem. Het maximale bereik van een draadloze intercom hangt af van de kwaliteit van de signaalverwerking (sensoren e.d.), de toegepaste communicatietechnologie en de eventuele obstakels op de route tussen zender en ontvanger. Een voorbeeld van een draadloos intercomsysteem is een intercom op basis van GSM. Een GSM intercom schakelt de bezoeker die op de bel van uw buitenpost drukt door naar uw mobiele telefoon. Op die manier kunt u overal ter wereld zien wie er voor uw deur staat. Ook kunt u uw bezoeker desgewenst op afstand toegang tot uw woning of bedrijf verlenen. Niet alle GSM intercoms zijn voorzien van een videofunctie.  Het voordeel van een GSM intercom is dat u alleen een buitenpost met deurbel en camera nodig heeft, en geen binnenpost. Uw mobiele telefoon fungeert als binnenpost. En eventueel als videofoon, wanneer uw GSM intercom is uitgerust met een videofunctie.

NOG VRAGEN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8:00 - 17:00 uur.

Email: @Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 0548-542590
Whatsapp: 0548-542590

Stel uw vraag