Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Toegangscontrole geeft antwoord op de vraag wie, waar en wanneer een terrein of gebouw mag betreden. Om een terrein of gebouw goed te kunnen beveiligen kan het belangrijk zijn om mensen selectief toegang te geven. Maar ook om achteraf altijd na te kunnen gaan wie welke slagboom, poort of deur heeft gebruikt om het terrein, het gebouw of een ruimte op, in of uit te gaan.

Hierna worden de volgende aspecten van een toegangscontrolesysteem toegelicht:

  • toegangscontrole op basis van persoonsherkenning
  • de mogelijkheden van een toegangscontrolesysteem
  • gebouwbeveiliging met een toegangscontrolesysteem
  • toegangscontrole en toegangsbeheer op afstand

ATRIUM 680x250 WEB

TOEGANGSCONTROLE OP BASIS VAN PERSOONSHERKENNING

Een toegangscontrolesysteem werkt op basis van persoonsherkenning. Het systeem herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager (zoals een digitale sleutel of digitaal pasje) of laat een persoon binnen op basis van een unieke persoonlijke code of unieke handzender. Het systeem weet bij welke persoon de code of zender hoort. Vervolgens bepaalt het systeem of de persoon op dat tijdstip toegang tot de betreffende locatie mag krijgen (autorisatie). Wanneer het toegangscontrolesysteem de persoon als geautoriseerd herkent, verleen het systeem hem of haar toegang door een slagboom, poort, hek of deur automatisch te openen.

DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN TOEGANGSCONTROLESYSTEEM

Een modern toegangscontrolesysteem zoals CDVI Atrium stelt u in staat om de toegang tot uw terrein en/of gebouw efficiënt te beheren. U werkt hierbij niet met mechanische sleutels, maar met elektronische sleutels. Met behulp van een badge of pasje krijgt de gebruiker toegang tot een bepaalde ruimte.

Met CDVI Atrium kunt u de toegang van personen tot uw gebouw of een bepaalde ruimte op basis van functie- of gebruikersgroep, tijd(zones), datum en rechten op specifieke deuren of poorten vooraf bepalen. Met een paar simpele muisklikken bepaalt u wie, waar en wanneer op uw terrein of in uw gebouw mag komen. En met één druk op de knop kunt u de toegang van personen blokkeren. Verder kunt u in het systeem alle evenementen per persoon of deur terugzien. Denk bij een evenement aan het openen en sluiten van een deur, poort, hek of slagboom.

Intratone GSM ontvanger en 2 zenders

Intratone GSM ontvanger en 2 zenders
06-0210-EU

  • Beheer via website
  • SIM kaart al ingebouwd
  • 2 handzenders meegeleverd

Regular Price € 323,09 excl. btw

€ 299,00 excl. btw € 361,79 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

ATRIUM A22 toegangscontrolesysteem Cdvi voor 2 deuren

ATRIUM A22 toegangscontrolesysteem Cdvi voor 2 deuren
C115002

  • Atrium paneel
  • 2 deuren / 2 lezers
  • Ingebouwde website
€ 774,00 excl. btw € 936,54 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

GEBOUWBEVEILIGING MET EEN TOEGANGSCONTROLESYSTEEM

Traditionele gebouwbeveiliging bestaat voornamelijk uit installaties die alleen bij afwezigheid (’s avonds, ’s nachts en in het weekend) dienst doen. Met het toegangscontrolesysteem Atrium beschikt u echter over een continue beveiligingssysteem dat ook tijdens openingstijden functioneert. En juist dan zijn organisaties kwetsbaar voor bijvoorbeeld diefstal of brand.

Daarnaast biedt een toegangscontrolesysteem de mogelijkheid om geforceerde of niet goed in het slot zittende deuren, poorten en hekken te signaleren en alarmeren. Verder waarborgt een toegangscontrolesysteem de beveiliging van kritische bedrijfsprocessen en vertrouwelijke informatie.

TOEGANGSCONTROLE EN TOEGANGSBEHEER OP AFSTAND

Thuis vanaf de bank deuren op uw kantoor openen of sluiten, een collega na sluitingstijd toegang geven tot het magazijn of even controleren wie waar op welk tijdstip op uw terrein of in uw gebouw is geweest? Met het toegangscontrolesysteem CDVI Atrium kan het allemaal. Atrium beschikt over een ingebouwde webserver waarmee u het toegangscontrolesysteem op afstand kunt beheren. De webserver werkt via Iphone®, Ipad®, Android®, Windows Mobile® en Blackberry® en verder met alle bestaande browsers. Ook kan het toegangscontrolesysteem standalone werken met een 3G of 4G verbinding en vanaf iedere plaats benaderd worden. Met een paar simpele muisklikken wijzigt u een gebruikersprofiel, krijgt u inzicht in de status van deuren, opent u deuren of vergrendelt u deze.