Voor 15:00 besteld, morgen GRATIS bezorgd!

Een GSM intercom biedt u de mogelijkheid om op afstand met elkaar te communiceren. Er kan worden gecommuniceerd door middel van een audio- en/of videoverbinding. Een GSM intercomsysteem is een intercom die werkt op GSM techniek. Waar een standaard intercom werkt met een buitenpost en een binnenpost is dit bij een GSM intercom niet zo. Het voordeel van een GSM intercom is dan ook dat er geen vaste binnenpost nodig is. Waardoor er geen bekabeling nodig is.

Hoe werkt een GSM intercom?

Een GSM intercomsysteem werkt door middel van een SIM-kaart . Wanneer een bezoeker op de bel drukt wordt er een oproep gedaan naar het geregistreerde telefoonnummer. Dit telefoonnummer kan bestaan uit een vast- of mobielnummer. Ook kan er via dit toestel de toegang aan de bezoeker worden verleent. Ideaal voor vandaag de dag aangezien men vaak een mobiele telefoon op zak heeft. U kunt iemand de dus de toegang verlenen waar ter wereld u ook bent. Het is mogelijk om verschillende telefoonnummers te programmeren. Wanneer er geen reactie komt op het eerste gebelde nummer schakelt de GSM intercom door naar het tweede telefoonnummer. Ook kunnen er per dag of tijdstip telefoonnummers geprogrammeerd worden. Zo kan er overdag een signaal naar de receptie worden gegeven en in het weekend bijvoorbeeld naar een mobiele telefoon. Aangezien GSM intercomsystemen werken op een SIM-kaart moet er een mobiel abonnement worden afgesloten. Echter bij de intercomsystemen van INTRACALL wordt er een intercom geleverd inclusief abonnement van 15 jaar.

No products found

Waarvoor gebruik ik een GSM intercom?

Een GSM intercomsysteem kan op veel verschillende gebieden worden toegepast en is een belangrijke schakel in de beveiliging van een gebouw. Wanneer er verschillende personen en/of bedrijven in een kantoorpand of bedrijfsverzamelgebouw zitten biedt een GSM intercom uitkomst. Door de omvang van een gebouw valt er namelijk niet meteen te zien wie er voor de entree van het gebouw staat. De bezoeker drukt op de bel van het desbetreffende bedrijf of persoon om in contact te komen, waarna er gekozen kan worden om toegang te verlenen. Dit is bijvoorbeeld een handige toepassing bij een VVE. Een GSM intercom sluit aan op het wooncomfort van vandaag de dag. Ook kan het worden toegepast als zorgoplossing in een levensloopbestendige woning. Vanaf de bank kan er worden opgemerkt, en eventueel gezien, worden wie er voor de deur staat en vervolgens kan er gekozen worden om wel of niet toegang te verlenen.

Waar kan een GSM intercomsysteem geplaatst worden?

Een GSM intercom kan op elke plaatst waar dat nodig is geïnstalleerd worden. Wanneer een terrein is afgesloten door middel van een poort of slagboom kan het een uitkomst zijn om hier een GSM intercomsysteem te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn op een vakantiepark, camping of een privé terrein. Een bezoeker kan via de GSM intercom laten weten dat hij of zij voor de poort of slagboom staat, waarna er toegang aan de bezoeker kan worden verleent. Met een druk op de knop wordt de slagboom of poort geopend. 


Stel uw vraag

Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie