Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Hiermee regelt u op eenvoudige wijze de doorvoer van personen die toegang mogen krijgen tot uw terrein. Met een tourniquet zijn personen genoodzaakt om één voor één naar binnen of buiten te gaan.

Waarom een tourniquet van Portacon:

Onze tourniquets zijn van het vooraanstaande merk Rise en van uitstekende kwaliteit. Deze komen voort uit jarenlange ervaring en hoge technische kennis. Natuurlijk bent u op zoek naar een betrouwbare tourniquet van een bedrijf dat voldoet aan uw verwachtingen. Wij zijn klantvriendelijk en bieden uitstekende service. Naast de tourniquets leveren wij een compleet programma toegangsautomatisering en toegangscontrolesystemen. Alles onder één dak!

Landing tourniquet 680x250 WEB

Toepassingen van tourniquets

Onze tourniquets zijn ontworpen voor toepassingen buiten en binnen voor het beheren van voetgangersverkeer in gebieden met een hoog beveiligingsniveau. Een tourniquet voldoet aan de elektronische voetgangers- en toegangsbeheersystemen, zoals ticket systemen bij stadions, skiliften, zwembaden, etc. of toegangscontrolesystemen bij militaire en publieke faciliteiten en bij bedrijfsgelegenheden.

Een tourniquet is er in verschillende uitvoeringen

Wij leveren hoge en lage tourniquets. Een hoge tourniquet is vooral geschikt voor stadions, zwembaden en dergelijke grote complexen. De hoge tourniquet is verkrijgbaar met drie of vier secties, beide beschikbaar met één of twee passages. Lage tourniquets worden vooral toegepast bij hotels, openbare toiletruimtes, etc. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere tourniquets naast elkaar te plaatsen, zodat de passage van veel personen kan plaatsvinden.

Een tourniquet van Portacon kan dus worden besteld naar wens, ook in diverse afwerkingen, bijvoorbeeld verzinkt of RVS of een combinatie van beide op aanvraag. De prijzen van onze tourniquets kunt u vinden op onze website. Voor meer informatie of een offerte kunt u contact met ons opnemen.

NOG VRAGEN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8:00 - 17:00 uur.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 0548-542590

Stel uw vraag