Voor 15:00 besteld, morgen GRATIS bezorgd!

Portacon heeft een breed assortiment video-intercomsystemen met diverse extra opties. Onze systemen zijn van het gerenommeerde merk Doorbird. Dit bedrijf heeft jaren ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van video intercomsystemen. Portacon levert onder andere standaard intercomsystemen, video-intercom systemen en modulair op te bouwen video-intercomsystemen met verschillende opties. Daarnaast zijn wij ook leverancier van zeer uitgebreide camerasystemen voor het beveiligen van uw terrein of bedrijfspand.

No products found

Hoe werkt een video-intercomsysteem

Naast het eenvoudige videofoonsysteem leveren wij ook uitgebreide video-intercom systemen en complete camerabeveiliging.

Als er een bezoeker voor uw poort staat kan deze zich melden met de beldrukker. Vervolgens klinkt er binnen een signaal. Op het beeldscherm kunt u zien wie de bezoeker is. Door een druk op de knop van het binnentoestel zal de poort opene gaan. Als het nodig is kunt u ook via de video intercom met elkaar spreken.

Modulair opgebouwd video-intercomsysteem

Naast de standaard deurintercom met video leveren wij ook het luxe afgewerkte modulair opgebouwde Doorbird vdeo-intercomsysteem. Naast de intercom of videofoon kan in dezelfde behuizing een codepaneel en/of GSM module worden ingebouwd. U krijgt op deze manier een prachtig paneel waarin alle functies zijn opgenomen.   

Kiest u ook voor een video-intercom of standaard intercom van Portacon? Of wilt u graag eerst wat meer informatie of een offerte? Neem dan contact met ons op. U bent ook van harte welkom in onze showroom, waar wij u onze producten kunnen tonen.

No products found

Stel uw vraag