Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
Filter »

HDCVI NVR recorders

   
HDCVI recorder 4-kanaals, 1080P, 1U - SMART MODEL

HDCVI recorder 4-kanaals, 1080P, 1U - SMART MODEL

UP-R004HDCVI

direct leverbaar

 • 4-kanaals opname recorder
 • Alle kanalen 1080P realtime
 • Slanke behuizing
€ 400,00 excl. btw € 484,00 incl. btw
HDCVI recorder 8-kanaals, 1080P, 1U

HDCVI recorder 8-kanaals, 1080P, 1U

UP-R008HDCVI

2-5 dagen

 • Slanke behuizing
 • 8-kanaals opname recorder
 • Alle kanalen 1080P realtime
€ 628,00 excl. btw € 759,88 incl. btw
Recorder voor beelden beveiligingscamera

HDCVI recorder 16-kanaals, 720P, 1U

UP-R016HDCVI

2-5 dagen

 • Full HD live beeld
 • 16 kanalen beschikbaar
 • Geschikt voor analoog
€ 660,00 excl. btw € 798,60 incl. btw
HDCVI recorder 16(32)-kanaals, 1080P, 1U, TRIBRID

HDCVI recorder 16(32)-kanaals, 1080P, 1U, TRIBRID

UP-R032HDCVIT

2-5 dagen

 • 32 kanalen beschikbaar
 • Separate beeldweergave
 • Full HD live beeld
€ 1.940,00 excl. btw € 2.347,40 incl. btw

HDCVI recorder kopen?

Een HDCVI recorder bestel je eenvoudig online via onze website. Hier vind je een ruim assortiment aan HDCVI recorders. Naast onze collectie HDCVI recorders beschikken wij ook over IP Recorders van hoge kwaliteit.

Wanneer je camerabeelden wilt bewaren om later terug te kijken, moet de recorder worden voorzien van een interne harde schijf. Er zijn verschillende interne harde schijven beschikbaar:

De grote van de interne harde schijf ligt aan het aantal camera’s en de tijd hoelang de camerabeelden bewaard moeten worden. Benieuwd naar welke interne harde schijf jij moet hebben? Vraag het aan één van onze adviseurs.

Een interne harde schijf valt onder de toebehoren van de camerabeveiliging. Overige toebehoren zijn:

De steunen in onze collectie zijn geschikt voor het monteren van een dome camera. Met behulp van een muursteun is het mogelijk om een dome camera op een wand te monteren.

HDCVI RECORDER OF IP RECORDER?

De keuze voor een HDCVI recorder of een IP recorder ligt aan het soort beveiligingscamera’s. Een HDCVI recorder is geschikt voor een HDCVI camera en een IP recorder voor een IP camera. Het soort camera is dus de basis voor de keuze van een recorder.

Wanneer je camerasysteem bestaat uit HDCVI camera’s wordt er een HDCVI recorder geplaatst. De camerabeelden worden vanaf de beveiligingscamera via een coaxkabel naar de HDCVI recorder gestuurd. Met de HDCVI recorder is het mogelijk om de HDCVI camera’s te bedienen en te beheren. Daarnaast kunnen de beelden worden teruggekeken wanneer dit noodzakelijk is. Ook is het mogelijk om live mee te kijken rondom je terrein of in jouw winkel.

Heb je een camerasysteem dat bestaat uit IP camera’s en HDCVI camera’s? In ons assortiment vind je de Dahua HDCVI recorder TRIBRID welke geschikt is voor het aansluiten van deze verschillende type camera’s. Tevens is de TRIBRID recorder van Dahua ook geschikt om DVR camera’s of analoge camera’s op aan te sluiten. Er kunnen in totaal 32 camera’s op de TRIBRID recorder worden aangesloten.

DAHUA HDCVI RECORDER

Met een Dahua HDCVI recorder kies je voor kwaliteit. Dahua is de ontwikkelaar als het op HDCVI aankomt. Dahua is het A-merk op cameragebied. Dahua is een Chinees merk dat staat voor professionaliteit en betaalbaarheid. Het is één van de grootste marktleiders ter wereld. Dahua steekt veel tijd en energie in onderzoek en ontwikkeling. Hiermee is het een echter vooruitstrevend bedrijf. Een Dahua HDCVI recorder ontvangt camerabeelden via een coaxkabel. HDCVI staat voor: High Definition Composite Video Interface.

Je bestelt een Dahua HDCVI recorder online via onze website. Bij Portacon vind je verschillende soorten Dahua HDCVI recorders. Het assortiment bestaat uit:

Graag advies over welke Dahua HDCVI recorder voor je camerasysteem geschikt is? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder.

OFFERTE CAMERASYSTEEM MET HDCVI RECORDER

Je woning, terrein of winkel voorzien van een camerasysteem? Bij Portacon ben je aan het juiste adres. Via de website is het mogelijk om een offerteaanvraag te doen. Onze cameraexperts nemen deze aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling en nemen contact met je op voor eventuele verdere informatie.

Je kan de camerasystemen ook eerst bezichtigen in onze showroom. De showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur – 12:00 uur en 13:00 uur – 17:00 uur. Graag een afspraak inplannen met één van onze adviseurs? Mail of bel dan gerust. Onze adviseurs laten je het assortiment van de camerabeveiliging zien en leggen je graag alle mogelijkheden uit. Dit alles onder het genot van een kopje koffie!