Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
Filter »

IP NVR recorders

   
IP recorder 4-kanaals 1U, POE - SMART MODEL

IP recorder 4-kanaals 1U, POE - SMART MODEL

UP-R004IPS

2-5 dagen

 • 4- kanaals opname recorder
 • Slanke behuizing
 • Diverse mogelijkheden
€ 305,00 excl. btw € 369,05 incl. btw
IP recorder 8-kanaals 1U, 4K, POE

IP recorder 8-kanaals 1U, 4K, POE

UP-R008IP

direct leverbaar

 • 8-kanaals opname recorder
 • Slanke behuizing
 • Full HD
€ 583,00 excl. btw € 705,43 incl. btw
IP recorder 16-kanaals 1.5U, 4K&H.265, POE

IP recorder 16-kanaals 1.5U, 4K&H.265, POE

UP-R016IP

2-5 dagen

 • 16-kanaals opname recorder
 • Realtime
 • Ook stand-alone
€ 1.171,00 excl. btw € 1.416,91 incl. btw
Opnemen beelden beveiligingscamera

IP recorder 32-kanaals 1U, 4K, POE

UP-R032IP

2-5 dagen

 • 32-kanaals opname recorder
 • Geschikt voor Multi-brand
 • Diverse mogelijkheden
€ 1.308,00 excl. btw € 1.582,68 incl. btw

IP camera recorder kopen van Portacon

Een IP camera recorder kopen is mogelijk via de website van Portacon. Bij ons vindt je een ruim assortiment aan recorders. De camera recorders zijn beschikbaar in twee uitvoeringen:

Naast de verschillende recorders heb je bij ons ook een ruime keuze in IP camera’s en HDCVI camera’s. Om je camerasysteem helemaal compleet te maken bestel je er eenvoudig allerlei toebehoren bij. De toebehoren voor de camerasystemen bestaan uit:

WAAROM EEN IP CAMERA RECORDER?

Wanneer je een camerasysteem uitrust met een recorder is het mogelijk om de camerabeelden te beheren en te bedienen. Als je graag de beelden wil opslaan is het noodzakelijk om de recorder uit te breiden met een interne harde schijf. Wanneer de beelden veilig op de interne harde schijf worden opgeslagen kunnen ze bij een incident worden geraadpleegd.

De keuze van een camera recorder hangt af van verschillende factoren. Als eerste moet er gekeken worden naar welke camera’s er worden gebruikt. Dit kunnen IP camera’s zijn of HDCVI camera’s. Het soort camera legt de basis voor de keuze van je camera recorder.

Een IP camera recorder is geschikt voor het aansluiten van IP camera’s. In ons assortiment vindt je verschillende soorten IP camera recorders. IP camera recorders beschikken over een PoE aansluiting. Bij een PoE aansluiting gaat de voeding en het netwerk over dezelfde kabel. PoE staat voor: Power over Ethernet. Bij een IP camera recorder is het ook mogelijk om camera’s met behulp van Wi-Fi aan te sluiten op de IP recorder. Het aantal kanalen van een IP camera recorder geeft aan hoeveel camera’s er op aangesloten kunnen worden. De keuze uit IP camera recorders bestaat uit:

IP CAMERA RECORDING SOFTWARE

Wanneer een camerasysteem is uitgerust met een recorder die voorzien is van een interne harde schijf, worden de beelden veilig opgeslagen. Om de camera’s te bedienen en de beelden terug te kijken, wordt er gebruik gemaakt van IP camera recording software. De IP camera recording software die wij gebruiken is Smart PSS. Deze IP camera recording software is ontwikkeld door Dahua. Met de Smart PSS IP camera recording software kan je inloggen via je desktop of via een applicatie op je mobiele telefoon. De IP camera recording software is zo ontworpen dat het eenvoudig te bedienen is. De opgeslagen beelden kunnen hiermee snel worden teruggekeken. Daarnaast is het mogelijk om met de IP camera recording software beelden real-live te bekijken. Op deze manier houdt je eenvoudig je terrein of winkel in de gaten. De IP camera recording software kan met de juiste instellingen overal ter wereld worden geraadpleegd. Vanaf je vakantieadres houdt je eenvoudig een oogje in het zeil.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van de IP camera recording software? Neem dan contact op met één van onze cameraspecialisten. Zij vertellen je graag alle ins en outs over de Smart PSS IP camera recording software.

DAHUA IP RECORDER

De IP recorders in ons assortiment zijn van het A-merk Dahua. Dahua is een Chinees merk en één van de grootste marktleider ter wereld op het gebied van camerabeveiliging. Ze steken veel tijd en energie in onderzoek en ontwikkeling voor nieuwe technieken en producten. Dahua is een professioneel, maar toch betaalbaar merk.

Graag je terrein of woning in de gaten houden met een Dahua camerasysteem? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij geven je een gedegen advies en maken graag een complete offerte inclusief montage voor je op maat.