Voor 15:00 besteld, morgen GRATIS bezorgd!

Het is niet mogelijk om op uw terrein een poort te plaatsen, maar u wilt uw terrein wel graag afsluiten. Een parkeerpaal zou dan een prima oplossing kunnen zijn. Hiermee schermt u uw terrein toch af voor ongewenst inrijden. Wanneer u op zoek bent naar een oplossing om uw inrijpoort of pand te beveiligen kunt u gebruik maken van één of meerdere parkeerpalen.

Verkeerspaal 1 WEB

Parkeerpalen van het merk RISE

Portacon importeert parkeerpalen van het gerenommeerde merk toegangsautomatisering Beninca. Dit assortiment bestaat uit diverse poortopeners, slagbomen en parkeerpalen. Hiermee kiest u voor een goede kwaliteit waar u veel plezier van zult beleven.

Een parkeerpaal naar uw wens

Onze parkeerpalen worden geleverd in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Onze anti-rampaal heeft een behuizing van 8 mm dik die is voorzien van een zwarte coating. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een exemplaar met een extra RVS laag van 1,2 mm dik. Deze parkeerpaal is er in twee hoogtes, 500 mm of 800 mm hoog. De palen zijn uitgerust met LED lampjes en een reflecterende band, zodat ze voor iedereen goed zichtbaar zijn.

Deze verkeerspalen zijn geschikt voor intensief gebruik. Ze zijn duurzaam en bij het ontwikkelen en produceren heeft men rekening gehouden met het milieu, bijvoorbeeld door te zorgen voor een laag energieverbruik. Onze parkeerpaal kan altijd bij bijvoorbeeld stroomstoring naar beneden worden geplaatst met de hand. Onze parkeerpalen zijn makkelijk te monteren en vragen niet veel onderhoud.

No products found

U wilt uw privé parkeerplaats afschermen?

Wanneer u liever kiest voor een minder dure oplossing levert Portacon naast deze parkeerpalen ook een parkeerbeugel. Deze is zowel handbediend te krijgen als automatisch. Een ideale oplossing voor uw privé parkeerplaats! Deze parkeerbeugels zijn eenvoudig te monteren en hebben een aantrekkelijke prijs.   

Bent u ook op zoek naar een mogelijkheid om uw terrein of parkeerplaats af te schermen? Portacon levert een breed assortiment parkeerpalen, parkeerbeugels, slagbomen en poortopeners. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Via onze website kunt u direct bestellen. 

Stel uw vraag