Voor 15:00 besteld, vandaag GRATIS verzonden!

Portacon levert een breed assortiment poortautomatisering!

U bent op zoek naar een poortautomatisering om uw poort of garagedeur te automatiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Portacon importeert poortautomatiseringen van het vooraanstaande merk Beninca. Dit zijn moderne poortopeners met een goede kwaliteit. Ook wanneer u op zoek bent naar een verkeerspaal of slagboom helpen wij u graag. Een poortautomatisering van Portacon is zowel geschikt voor intensief gebruik als particulier gebruik.

bob 30 poortopener set

Ons assortiment poortautomatiseringen

Het Beninca assortiment bevat een breed aanbod poortautomatiseringen. Een poortautomatisering kan op verschillende poorten worden toegepast. Wij leveren hekopeners voor draaipoorten en schuifpoorten, garagedeuraandrijvingen, slagbomen en verkeerspalen. Als aanvulling kunt u kiezen voor verschillende extra's. Zo kunt u bijvoorbeeld een intercomsysteem, codepaneel, radar bewegingssensor of GSM module aansluiten op uw poortautomatisering.

No products found

De voordelen van een poortautomatisering

Wanneer u kiest voor een poortautomatisering kunt u profiteren van het gemak van de vele voordelen ervan. Het geeft meer comfort en veiligheid aan uw woon- of werkomgeving. Wanneer u aan komt rijden bij uw bestemming drukt u alvast op de knop van de handzender. De poort zal dan open gaan, zodat u direct door kunt rijden naar binnen. U hoeft dus niet meer uit te stappen op een regenachtige dag. De poort zal automatisch weer sluiten. Voor de veiligheid van de poortautomatisering kunt u fotocellen plaatsen. Als u nog meer controle wilt kunt u een video- of intercomsysteem laten plaatsen. Zo bepaalt u zelf wie toegang krijgt tot uw terrein.

Waarom een Béninca poortautomatisering:

Beninca heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van poortautomatisering en automatische systemen. Het bedrijf zoekt steeds naar nieuwe ontwikkelingen en moderne technieken. De Beninca poortautomatiseringen zijn zeer betrouwbaar en duurzaam. Ze voldoen aan de meest uiteenlopende eisen van de klant. Bij Portacon kan de poortopener door onze monteur worden geplaatst of als doe-het-zelf systeem. Laat je informeren over de mogelijkheden.

Kiest u ook voor een poortautomatisering van Beninca? Kijk dan snel op onze website. Hier kunt u direct bestellen. Of neem contact met ons op voor vragen en advies.

No products found

NOG VRAGEN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8:00 - 17:00 uur.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 0548-542590

Stel uw vraag