Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
Filter »

Automatische parkeerbeugels

   
Parkeerbeugel bluetooth Parklio 2.0 BLAUW

Parkeerbeugel bluetooth Parklio 2.0 BLAUW

PL01011

direct leverbaar

 • Bediening via App
 • Plug & Play
 • Werkt op zonne-energie
€ 699,00 excl. btw € 845,79 incl. btw
Parkeerbeugel bluetooth Parklio 2.0 ORANJE

Parkeerbeugel bluetooth Parklio 2.0 ORANJE

PL01031

2-5 dagen

 • Bediening via App
 • Plug & Play
 • Werkt op zonne-energie
€ 699,00 excl. btw € 845,79 incl. btw
Parkeerbeugel bluetooth Parklio 2.0 GRIJS

Parkeerbeugel bluetooth Parklio 2.0 GRIJS

PL01021

niet meer leverbaar

 • Bediening via App
 • Plug & Play
 • Werkt op zonne-energie
€ 699,00 excl. btw € 845,79 incl. btw
Parkeerbeugel kopen VE.SOR

Parkeerbeugel automatisch VE.SOR

9082030

direct leverbaar

 • Stevige beugel
 • Signaalkleur, opvallend
 • Eenvoudig te monteren
€ 529,00 excl. btw € 640,09 incl. btw

VEELGESTELDE VRAGEN

Zoals de naam al doet suggereren gaat het om een parkeerbeugel met elektrische aandrijving. Dit betekent dat je de parkeerbeugel niet zelf omhoog of omlaag hoeft te plaatsen, maar dat dit bijvoorbeeld werkt door het gebruik van een app. Dit scheelt niet alleen moeite; het zorgt er ook voor dat er op bepaalde parkeerplaatsen geen toezicht gehouden hoeft te worden. Zodra de parkeerbeugel elektrisch in werking is houdt die ongewenste bezoekers van (bepaalde) parkeerplaatsen af.
Een elektrische parkeerbeugel van Portacon is zelf te installeren maar vergt wel enige technische kennis. Bij jouw bestelling leveren we daarnaast ook installatiehandleidingen. Deze zijn gemakkelijk te volgen, waardoor jouw parkeerbeugel elektrisch op korte termijn al bruikbaar is. Daarnaast bieden wij ook technische support mocht het installeren niet lukken.
Dat is geen probleem. Bij Portacon zijn we al jarenlang actief in toegangstechniek & beveiliging. We weten dus als geen ander wat het beste past bij jouw wensen en ideeën. Voor een professioneel advies op maat kan je gewoon contact met ons opnemen. Dit kan via de telefoon, mail of het contactformulier.
Net als op vrijwel al onze producten hanteren wij op onze elektrische parkeerbeugels een zeer korte levertijd. Indien je de parkeerbeugel elektrisch voor 15:00 uur besteld op werkdagen, verzenden wij hem dezelfde dag nog. Je hebt het product dan vaak al de volgende dag in huis! De verzendkosten nemen wij voor onze rekening, geen onaangename verrassingen dus.

Automatische parkeerbeugel kopen?

Een automatische parkeerbeugel koop je snel en eenvoudig via onze webshop. De automatische parkeerbeugels in ons assortiment zijn van de merken:

PARKLIO AUTOMATISCHE PARKEERBEUGEL

De PARKLIO automatische parkeerbeugel is een plug & play parkeerbeugel. Het monteren en installeren van de PARKLIO automatische parkeerbeugel doe je in een mum van tijd. De bediening van de automatische parkeerbeugel is via een gratis App op je smartphone. Daarnaast deel je via de App eenvoudig je parkeerplaats met vrienden of familie. Met een Bluetoothverbinding maakt je smartphone verbinding met de PARKLIO automatische parkeerbeugel. Wanneer je de parkeerplaats met de auto verlaat, gaat de PARKLIO automatisch omhoog. Hierdoor is je parkeerplaats altijd veilig afgeschermd voor fout parkeerders.

De parkeerbeugel automatisch is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren:

 • Blauw
 • Oranje
 • Grijs

De automatische parkeerbeugel van PARKLIO is ook nog eens milieu bewust. De parkeerbeugel automatisch werkt namelijk op zonne-energie. Wil je graag een overdekte parkeerplaats voorzien van een parkeerbeugel? Ook dit is mogelijk met de aansluiting voor een vaste stroomvoorziening. Met een stevige RVS behuizing is de parkeerbeugel automatisch bestand tot een gewicht van 6000 kilogram. Daarnaast is de PARKLIO vandalismebestendig en geschikt voor de verschillende weersomstandigheden.

Waarom kiezen voor de PARKLIO parkeerbeugel automatisch?

 • Plug & Play
 • Eenvoudige installatie
 • Bediening via een APP
 • Werkt op zonne-energie

Voor meer informatie over de PARKLIO slimme parkeerbeugel raadpleeg je de productpagina’s op onze website of neem contact op met de afdeling verkoop.

ELEKTRISCHE PARKEERBEUGEL VAN BENINCA

Naast de parkeerbeugel automatisch van PARKLIO hebben wij ook een elektrische parkeerbeugel van Beninca in ons assortiment. Deze stevige elektrische parkeerbeugel is uitgevoerd in een oranje signaalkleur. Doordat de elektrische parkeerbeugel is voorzien van een breekpunt blijft de schade bij een eventuele botsing of vandalisme beperkt.

Voor het inwerkingstellen van de Beninca elektrische parkeerbeugel heeft u naast de parkeerbeugel ook een motorsturing en print nodig. Deze bijbehorende artikelen vindt je op onze website bij toebehoren parkeerbeugels.

Daarnaast is de parkeerbeugel elektrisch van Beninca op verschillende manieren aan te sturen. De bediening kan door middel van een handzender of bijvoorbeeld een GSM module zoals de INTRATONE.

PARKEERBEUGEL ELEKTRISCH MET SLAGBOOM

Een parkeerbeugel elektrisch met een slagboom is een goede combinatie voor appartementencomplexen en bedrijfsverzamelgebouwen. Een slagboom weert namelijk ongewenste bezoekers van je terrein, echter beschermt een slagboom niet de individuele parkeerplaatsen. Om een individuele parkeerplaats te beschermen is een parkeerbeugel elektrisch uitermate geschikt. Door een combinatie van een slagboom en een parkeerbeugel elektrisch toe te passen, parkeren andere bewoners of werknemers van bedrijven niet op de door jouw gereserveerde parkeerplaats. Wanneer je kiest voor een PARKLIO parkeerbeugel in een grijze uitvoering, past deze goed bij de EVA slagboom van Beninca. Hierdoor wordt de toegangstechniek van de parkeerplaats van je bedrijfsverzamelgebouw of appartementencomplex een mooi geheel.

Wil je graag je parkeerplaats voorzien van een parkeerbeugel elektrisch van Beninca of PARKLIO? Bestel de parkeerbeugel elektrisch met toebehoren via de webshop of vraag online een offerte aan.